16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Trip Tips από το Foursquare και αλλάζει ο τρόπος που ταξιδεύετε!

    Μια νέα υπηρεσία λάνσαρε το Foursquare, που βοηθάει όλους εκείνους που έχουν σκοπό να ταξιδέψουν και θέλουν να προγραμματίσουν τα μέρη που θα επισκεφθούν, αλλά δεν ξέρουν κατά πόσο θα αξίζουν.

    trips tips

    Με το Trip Tips, οι χρήστες του Foursquare αποκτούν έναν χρήσιμο travel planner, αρκεί να έχουν φίλους που να …μπορούν να τους βοηθήσουν. Τα βήματα είναι απλά: επισκέπτεστε τη σελίδα της υπηρεσίας, κάνετε login με τα στοιχεία του Foursquare λογαριασμού σας και στη συνέχεια πληκτρολογείτε στην μπάρα αναζήτησης την τοποθεσία που θέλετε να ταξιδέψετε και, προαιρετικά, κάποιες επιπλέον πληροφορίες όπως πόσο διάστημα θα μείνετε στην περιοχή.

    Επιλέγοντας “επόμενο” θα δημιουργηθεί η πληροφορία ότι θα ταξιδέψετε στον προορισμό που επιλέξατε και θα σας ζητηθεί να τη μοιραστείτε σε Facebook/Twitter προκειμένου να την δουν και οι φίλοι σας και να σας προτείνουν μέρη για να τα επισκεφθείτε. Ταυτόχρονα, μπορείτε να την αποθηκεύσετε σαν λίστα και να την ανοίξετε από την mobile εφαρμογή του Foursquare. Όλα όσα θα προτείνουν οι φίλοι σας, θα τοποθετούνται επάνω σε χάρτη για τη διευκόλυνση του χρήστη. Έτοιμοι για ταξίδι;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles