22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    TRNTBL, το πικάπ που μεταδίδει wireless ήχο και συνδέεται με το Spotify!

    Το βινύλιο έχει ήδη κάνει το δυναμικό comeback του, για αυτό και ήδη αρκετές εταιρείες έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν νέα πικάκ, τα οποία μάλιστα έρχονται με ορισμένα αρκετά σύγχρονα features και δεν περιορίζονται απλώς στην αναπαραγωγή των δίσκων βινυλίου. Μία από αυτές είναι και VNYL η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το TRNTBL, το οποίο δεν παίζει απλώς τους αγαπημένους σας δίσκους, αλλά παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε on-the-fly μία λίστα από τα αγαπημένα σας τραγούδια στο Spotify και να την μοιραστείτε με τους φίλους σας!

    trntbl_black_1.0.jpeg

    Το TRNTBL ουσιαστικά μπορεί να καταλάβει ποιο είναι το βινύλιο που του έχετε τοποθετήσει και “διαβάζοντας” τα μουσικά κομμάτια του να ανεβάσει τις μουσικές σας προτιμήσεις στη playlist της γνωστής online μουσικής υπηρεσίας. Παράλληλα, μία ακόμη ενδιαφέρουσα λειτουργία του TNRTBL είναι ότι μπορεί να μεταδώσει wireless τον ήχο σε οποιαδήποτε ηχείο που υποστηρίζει την τεχνολογία Bluetooth. Tο πικάπ της VNYL είναι σίγουρα από τις πιο high-tech προτάσεις που έχουμε δει στην συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων και σίγουρα μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον των φίλων των βινυλιών, παρά το κάπως αλμυρό κόστος, καθώς θα στοιχίζει κοντά στα 420$ (κυκλοφορεί μέσα στο καλοκαίρι). Εάν πάντως σας ενδιαφέρει μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στην official σελίδα του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles