24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Είναι τρομερό το action στο νέο trailer του X-Men: Apocalypse

    Τα ξέρετε πως είναι. Πολλές φορές ενθουσιάζεσαι από ένα trailer και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις με τις προσδοκίες να έχουν μείνει ξεκρέμαστες. Ωστόσο μιλάμε για το X-Men franchise που δεν έχει απογοητεύσει ποτέ και αυτό το νέο trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγο η 2oth Century Fox για το επερχόμενο X-Men: Apocalypse είναι από απολαυστικό μέχρι που σε γεμίζει ενθουσιασμό για το φιλμ που έχει ετοιμάσει ο πολύς Bryan Singer.

    X-Men-Apocalypse-Poster-

    Στην ταινία θα γνωρίσουμε τον τρομακτικό Apocalypse, τον γεννημένο στην Αρχαία Αίγυπτο πρώτιστο mutant που είναι 100 ετών και ανίκητος.
    Είναι ο ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των XMen της Marvel, αφού έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων κάτι που τον καθιστά αθάνατο. Ξυπνώντας μετά από χιλιάδες χρόνια, απογοητεύεται από τον κόσμο που βρίσκει και σχηματίζει μια ομάδα παντοδύναμων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του αποκαρδιωμένου Μαγκνέτο (Michael Fassbender), για να «καθαρίσει» την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα κυριαρχεί. Καθώς η μοίρα της Γης κρέμεται από μια κλωστή, η Ρέιβεν (Jennifer Lawrence), μαζί με την βοήθεια του Καθηγητή Χ (James McAvoy), πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας νέων X-Men για να σταματήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την απόλυτη καταστροφή.
    Η ταινία θα ανοίξει στην Αμερική στις 27 Μαίου και στην Ελλάδα θα την δούμε σε διανομή Ode0n.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles