21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Tronsmart Element T6 Bluetooth speaker από το Canguro.gr

    Ένα νέο Bluetooth speaker της Tronsmart μας ήρθε για δοκιμή από το Canguro.gr. Πρόκειται για το Element T6, το οποίο μπορεί να “γεμίσει” το χώρο σας με ήχο χάρη στη ειδική σχεδίασή του!

    Tronsmart Element T6 bluetooth speaker

    Το συγκεκριμένο ηχείο είναι σχεδιασμένο ώστε να τοποθείται σε κατακόρυφη θέση και πολύ δύσκολα θα μετακινηθεί από αυτή, χάρη στο αντιολισθητικό pad στο κάτω μέρος του. Διαθέτει 2 ηχεία των 12,5 Watts έκαστο, έτσι μπορούν “στείλουν” συνολικά 25 Watts ισχύος ήχου προς όλες τις κατευθύνσεις. Παρά την ισχύ του, έχει αρκετά μικρές διαστάσεις και φυσιολογικό βάρος, έτσι μεταφέρεται πανεύκολα.

    Διαθέτει μια μεγάλη μπαταρία των 5.200mAh που του προσφέρει 15 ολόκληρες ώρες λειτουργίας και επαναφορτίζεται μέσω microUSB θύρας, ενώ μπορεί να συνδεθεί με την πηγή ήχου τόσο ενσύρματα (audio jack) όσο και ασύρματα (Bluetooth). Το pairing γίνεται σε δευτερόλεπτα και για τη ρύθμιση της έντασης υπάρχει ένα ειδικό, περιστροφικό knob στο πάνω μέρος του, που του προσφέρει σε εμφάνιση και λειτουργικότητα, καθώς δε χρειάζεται να το κρατήσετε με το άλλο χέρι για να ρυθμίσετε την ένταση.

    Έχει σχεδίαση “camouflage” αλλά μπορείτε να το βρείτε και σε κλασικό, μαύρο χρώμα, αν θέλετε να είστε πιο διακριτικοί, ενώ το κατάστημα διαθέτει και την ειδική, αδιάβροχη θήκη μεταφοράς του, την οποία μπορείτε να αποκτήσετε μαζί με το ηχείο και μπορείτε να τη δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

    Θα το βρείτε στο Canguro.gr έναντι €62 μαζί με την ειδική θήκη, ή στα €54,80 χωρίς αυτήν.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles