16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    True Detective: Δείτε το πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν!

    Το HBO έκανε αυτό που περίμενε κόσμος και κόσμος, αποκάλυψε δηλαδή το πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς True Detective, την τηλεοπτική παραγωγή του Nic Pizzolatto που έκαψε καρδιές την περασμένη χρονιά με τις εκπληκτικής ατμόσφαιρας περιπέτειες των Matthew McConaughey και Woody Harrelson. Η πολυαναμενόμενη συνέχεια θα πατήσει σε μία παρόμοια “αστυνομικός/μυστηριώδες έγκλημα” θεματολογία, αν και το concept θα είναι ολοκαίνουργιο.

    true-detective-season-2

    Οι Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams και Taylor Kitsch, πρωταγωνιστούν στην καινούργια σεζόν που η ιστορία της βουτάει στα άδυτα του διεφθαρμένου αστυνομικού συστήματος της Καλιφόρνια.
    Ο Kitsch βρίσκεται στο επίκεντρο της δεύτερης σεζόν ως βετεράνος του πολέμου και μοτοσυκλετιστής αστυνομικός που θα ανακαλύψει μία πολύ περίεργη δολοφονία. Η έρευνα θα βρει τον διεφθαρμένο αστυνομικό Ray Velcoro (Farrell), την σκληρή σερίφη Ani Bezzerides (McAdams) και τον εγκληματολόγο Frank Semyon (Vaughn) να δουλεύουν μαζί, όχι και τόσο αρμονικά, για την επίλυση της υπόθεσης.
    Τα πρώτα δύο επεισόδια είναι σκηνοθετημένα από τον περίφημο Justin Lin του Fast and the Furious franchise, ενώ η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει την Κυριακή 21 Ιουνίου, φυσικά από το HBO.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles