21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Trusted Solutions: Επέλεξε τη λύση Soft1 Cloud CRM για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της

    Στη λύση Soft1 Cloud CRM της SoftOne Κύπρου, επέλεξε να επενδύσει η Trusted Solutions, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της. Η εταιρεία Trusted Solutions που δραστηριοποιείται στην παροχή λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών για θέματα αξιολόγησης επιχειρηματικών κινδύνων και επενδύσεων, επελεξε τη λύση της SoftOne, καθώς προσφέρει στην εταιρεία όλη την απαραίτητη πληροφόρηση ώστε να κατανοεί καλύτερα τις ανάγκες και την συμπεριφορά των πελατών της.

    Αξιοποιώντας τις προηγμένες δυνατότητες του Soft1 Cloud CRM, οι άνθρωποι της Trusted Solutions, μπορούν να διαχειριστούν πιο αποδοτικά τις σχέσεις με τους πελάτες τους αλλά και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες εξυπηρέτησής τους. Επιπλέον, η συνεχής – και σε πραγματικό χρόνο – ροή δεδομένων εντός του οργανισμού, έχει μειώσει την συχνότητα εμφάνισης λαθών, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγικότητα των υπαλλήλων, η οποία καταμετράτε ποσοτικά απευθείας από το Soft1.

    Λειτουργώντας στην Cloud πλατφόρμα Microsoft Windows Azure, η λύση Soft1 CRM διευκολύνει την απομακρυσμένη πρόσβαση σε δεδομένα, οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Με τον τρόπο αυτό, επιτρέπει στους ανθρώπους της Trusted Solutions να παρακολουθούν και να διεκπεραιώνουν αποτελεσματικά όλες τις καθημερινές εργασίες όπως παραγγελίες, κοστολόγηση, εισοδήματα και κερδοφορία, από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

    Παράλληλα, η τυποποίηση και αυτοματοποίηση χρονοβόρων καθημερινών εργασιών όπως οι τιμολογήσεις των πελατών, απάλλαξε την εταιρεία από τη γραφειοκρατία. Αξιοποιώντας τα προηγμένα εργαλεία του Soft1, τα στελέχη της εταιρείας λαμβάνουν αυτόματες ειδοποιήσεις για τα χρεωστικά υπόλοιπα, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών τους.

    Τα εξελιγμένα εργαλεία BI και reporting της εφαρμογής, παρέχουν στη διοίκηση της Trusted Solutions ολοκληρωμένη εικόνα για την εξέλιξη κρίσιμων δεικτών απόδοσης. Η εταιρεία μπορεί έτσι να προβαίνει εύκολα σε αξιόπιστα συμπεράσματα, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες αποφάσεις για την καλύτερη λειτουργία και ανάπτυξη της.

    Αναφερόμενος στην συνεργασία με τη SoftOne, ο Εκτελεστικός Σύμβουλος της Τrusted Solutions, σημείωσε: «Το Soft1 Cloud CRM, με ευέλικτη σχεδίαση και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για το μοντέλο λειτουργίας της εταιρείας μας. Η απόφαση μας να επενδύσουμε στο cloud και σε μια έξυπνη πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού, έχει διευκολύνει την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης μας, ενώ μας έχει βοηθήσει να βελτιστοποιήσουμε τις διαδικασίες που αφορούν την εξυπηρέτηση των πελατών μας».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles