15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    TSMC: Παραγωγή chip 3nm για λογαριασμό της Apple

    Ένα νέο δημοσίευμα κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες από το DigiTimes, το οποίο αναφέρει ότι η TSMC είναι έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή των 3nm chip στις 18 Φεβρουαρίου. Ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες της εταιρείας είναι φυσικά η Apple, η οποία θα είναι και η πρώτη που θα γευτεί τα οφέλη της νέας γραμμής προϊόντων τεχνολογίας αιχμής.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Apple φέρεται να αναμένει τα chips, προκειμένου να αναβαθμίσει με ένα M2 Pro chip την επόμενη γενιά συσκευών του 2023. Οι φήμες μάλιστα θέλουν την TSMC να διοργανώνει μια τελετή στην Ταϊβάν στις 29 Δεκεμβρίου για να γιορτάσει την έναρξη της παραγωγής των ημιαγωγών 3nm. Με βάση τις μέχρι τώρα αναφορές, η Apple σκοπεύει να ενσωματώσει ένα M2 Pro chip, με βάση αυτό των 3nm της TSMC, στα επερχόμενα MacBook 14 και 16, Mac Studio και Mac mini.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέες οικιακές συσκευές για την κουζίνα έρχονται από την LG (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles