17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Tuanyuan: η εφαρμογή που βοηθά στον εντοπισμό αγνοούμενων παιδιών!

    Οι εκπλήξεις δεν σταματούν από την Κίνα – όχι μόνο στην κατηγορία των smartphones- αλλά και σε αυτή των εφαρμογών για αυτά, με την Tuanyuan, ένα νέο app που αναπτύχθηκε από τον κολοσσό των e-stores Alibaba και δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 5.000 αστυνομικούς να ανταλλάσσουν επικαιροποιημένες πληροφορίες.

    rwegsw

    Με τη βοήθεια της εφαρμογής αστυνομικοί αλλά και πολίτες σε όλη την κινεζική επικράτεια μπορούν να συνεργαστούν σε πραγματικό χρόνο για υποθέσεις αγνοούμενων παιδιών, με αυτή τη στιγμή η υπηρεσία να έχει πάνω από 150.000 followers. Ο τρόπος λειτουργίας της είναι απλός, αφού οι χρήστες που είναι κοντά στο μέρος όπου απήχθη ένα παιδί λαμβάνουν ειδοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και περιγραφών για να τους βοηθήσουν στις έρευνές τους.

    «Εάν ένα παιδί αγνοείται για μία ώρα, οι ειδοποιήσεις στέλνονται σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων. Ύστερα από 2 ώρες (σε ακτίνα) 200 χιλιομέτρων, 3 ώρες 300 χιλιομέτρων και στη συνέχεια σε ακτίνα 500 χιλιομέτρων», εξήγησε αξιωματούχος από την ομάδα του υπουργείου κατά της εμπορίας ανθρώπων. Με τη βοήθεια της συγκεκριμένης εφαρμογής μάλιστα ένα δίχρονο κορίτσι σώθηκε το πρωί της Κυριακής στην επαρχία Χενάν της κεντρικής Κίνας, 32 ώρες μετά την απαγωγή του!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles