21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Blog συγκεντρώνει όλα τα γελοία αποτελέσματα του Facebook Graph Search

    actual facebook graph searches

    Ήταν αναμενόμενο κάποιος να εμφανιστεί και να συλλέξει όλα τα περίεργα, αστεία, γελοία, πείτε τα όπως τα θέλετε, αποτελέσματα της νέας αναζήτησης του Facebook, του Graph Search. Τη δουλειά αυτή ανέλαβε ο Tom Scott στο tumblr site Actual Facebook Graph Searches.

    Το εγχείρημα μέχρι στιγμής είναι στο ξεκίνημα του και φαίνεται ήδη να έχει κερδίσει πολλούς οπαδούς, χαρακτηρίζοντας το ως viral. Όταν βλέπεις να υπάρχουν αποτελέσματα σε ερωτήματα όπως “Μητέρες Εβραίων που έχουν κάνει Like στο μπέικον” ή να εμφανίζονται μεγάλα brands σε ερωτήματα όπως “Οι εργοδότες των χρηστών που έχουν κάνει Like στον ρατσισμό”, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί να είναι ένα Like πάνω στην πλάκα, μπορεί όμως και να μην είναι.

    Ο Tom Scott στο πάνω μέρος του site αναφέρει πως οι χρήστες δεν πρέπει να ανησυχούν, καθώς τα αποτελέσματα αυτά (και κατά συνέπεια το Graph Search) θα γίνουν μία συνήθεια σε μερικές εβδομάδες. Ο τόνος του μηνύματος αυτού φαίνεται να είναι ειρωνικός, αφού οι περισσότεροι χρήστες δέχονται χωρίς καμία ενέργεια τη νέα λειτουργία του Facebook.

    Το αποτέλεσμα όλου αυτού του εγχειρήματος, πέραν της πλάκας, είναι οι Facebook χρήστες να καταλάβουν πως δεν πρέπει να πατούν Like σε οτιδήποτε τους πλασάρεται στην Αρχική Σελίδα. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Ακόμη, οι χρήστες πρέπει να αναλάβουν δράση και να τριπλοτσεκάρουν τις Ρυθμίσεις Απορρήτου του Facebook, για να κλειδώσουν όσο καλύτερα μπορούν τα προσωπικά στοιχεία τους από τη νέα αναζήτηση, έτσι ώστε να μην είναι τόσο εύκολα προσβάσιμα. Μπορείτε να συμβουλευτείτε και το δικό μας οδηγό, στον οποίο περιγράφεται βήμα βήμα η διαδικασία για να αποφύγετε να σας βρει απροετοίμαστους το Facebook Graph Search.

    Πηγή: TechCrunch

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles