16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Turbo-X Blade: 18,5% πιο ελαφρύ, 26,6% πιο λεπτό, το ίδιο δυνατό!

    Μέχρι και πρόσφατα, αν κάποιος ήθελε να αγοράσει ένα laptop έπρεπε να προτιμήσει είτε ένα «συμβατικό» φορητό υπολογιστή, ο οποίος όμως είναι αρκετά βαρύς και δύσκολος στη μεταφορά, είτε Ultrabook που είναι λεπτό και ελαφρύ, αλλά αρκετά ακριβό..

    Τη λύση δίνει το Turbo-X Blade από τα καταστήματα Πλαίσιο. Πρόκειται για laptop, με χαρακτηριστικά που το κάνουν να ανταποκρίνεται αβίαστα σε όλες τις απαιτητικές εφαρμογές, ενώ έχει μειωμένο βάρος και διαστάσεις σε σύγκριση με άλλα 15άρια της κατηγορίας του.

    Πρόκειται για την ιδανική λύση για κάποιον που θέλει να έχει όλα τα προνόμια ενός πλήρους laptop (πολλές θύρες, DVD, επιδόσεις) αλλά δε συμβιβάζεται με το βάρος και το πάχος των συμβατικών 15ιντσων.

    Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του, το Turbo-X Blade είναι εξοπλισμένο με διπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5 Ivybridge και με μνήμη RAM 4GB DDR3 για γρήγορη εργασία σε όλες τις εφαρμογές γραφείου και σε προγράμματα. Ο αποθηκευτικός χώρος των 500GB θα μπορέσει να φιλοξενήσει χιλιάδες αρχεία μουσικής, φωτογραφίες και βίντεο, ενώ η θύρα HDMI επιτρέπει τη σύνδεση με HD τηλεόραση για κινηματογραφικές βραδιές στο σαλόνι σας!

    Το Turbo-X Blade θα το βρείτε αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Πλαίσιο ή στο www.plaisio.gr.

    Πηγή: Δελτίο Tύπου

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles