24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    TV.Conn Wi Review. Τηλεόραση παντού και πάντοτε από το smartphone ή το tablet σας!

    Το TV.Conn Wi πρόκειται για ένα ιδιοφυές gadget, το οποίο δίνει της δυνατότητα σε όλους τους users να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα από το smartphone ή το tablet τους, από οποιοδήποτε σημείο και εάν βρίσκονται! Σίγουρα θα σας έχει συμβεί αρκετές φορές να παίζει στη TV έναν σημαντικό αθλητικό αγώνα ή το αγαπημένο σας σίριαλ και εσείς απλώς να μην μπορείτε να το παρακολουθήσετε επειδή στο σημείο που βρίσκεστε δεν υπάρχει… πουθενά τηλεόραση! Η λιλιπούτεια αυτή συσκευή που μεταφέρεται εύκολα παντού, λύνει το παραπάνω πρόβλημα, χαρίζοντας σε όλους τους users την άνεση ότι όπου και εάν βρεθούν, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο, θα έχουν μία πλήρως λειτουργική μίνι-τηλεόραση στο… τσεπάκι τους!

    TV.Conn Wi_2 (Large)

    ΤV.Conn Wi… Τι ακριβώς είναι;

    Το TV.Conn Wi ουσιαστικά είναι ένας μικρός δέκτης ψηφιακού σήματος, που ταυτόχρονα όμως γίνεται πομπός μέσω Wi-Fi, αναλαμβάνοντας να στείλει το τηλεοπτικό σήμα σε οποιοδήποτε smartphone ή tablet. H συγκεκριμένη διαδικασία όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη και τα μόνο που ουσιαστικά απαιτείται είναι η συσκευή που θα προβάλλει το τηλεοπτικό περιεχόμενο να διαθέτει λειτουργικό Android από 4.0 και άνω.

    TV.Conn Wi_3 (Large)

    Αντικρίζοντας για πρώτη φορά το TV.Conn Wi, εύκολα καταλαβαίνουμε ότι κλέβει την παράταση με το μικροσκοπικό του μέγεθος, καθώς εξαιτίας των μικρών διαστάσεων και του πραγματικά ελάχιστου βάρους (ζυγίζει μόλις 30 γραμμάρια) μπορεί κυριολεκτικά να χωρέσει παντού, ενώ επίσης η εξωτερική κεραία του είναι αποσπώμενη και πτυσσόμενη για να μη δυσχεραίνει τη μεταφορά του. Το TV.Conn Wi ενεργοποιείται με ένα απλό διακόπτη (στη θέση ON) και το ενδεικτικό, μπλε LED σας ενημερώνει πως όλα είναι ΟΚ, όταν πραγματοποιηθεί η σύνδεση ανάμεσα στο TV.Conn και στο smartphone/tablet σας.

    tv-conn-wi-3-Small

    To εν λόγω gadget διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία που φορτίζεται μέσω microUSB καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) και του δίνει αυτονομία 3 ωρών. Τέλος, στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ειδικό καλώδιο MCX-IEX που συνδέεται με οποιαδήποτε καλώδιο κεραίας εσωτερικού χώρου, σε περίπτωση που το σήμα δεν είναι τόσο καλό με την εξωτερική κεραία. Το TV.Conn Wi υποστηρίζει το πρότυπο DVB-T (MPEG 2/4) και μπορεί να πιάσει όλα τα ψηφιακά κανάλια που βρίσκονται στις συχνότητες 177.5-226MHz (VHF) και 474-858MHz (UHF).

    Ξεκλειδώνοντας τα μυστικά του TV.Conn Wi app!

    Για να απολαύσετε τηλεοπτικό περιεχόμενο στο κινητό ή στο tablet σας με το TV.Conn Wi, η πρώτη κίνηση που θα πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε την ειδική εφαρμογή TV.Conn Wi στο smartphone/tablet σας από το site: www.tvconn.gr/ πατώντας πάνω στο tag “Λήψεις” και εν συνεχεία στο section των apps να επιλέξετε το TV.Conn Wi app (Android). Η εφαρμογή καταλαμβάνει 16MB αποθηκευτικού χώρου.

    Screenshot_2015-05-28-15-48-03

    Εφόσον ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, στη συνέχεια θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Wi-Fi στα settings και να πραγματοποιήσετε μία σύνδεση εισάγοντας τον ειδικό κωδικό (το TV.Conn αναγράφεται με την επωνυμία Meron). Σημειώστε ότι με το που θα πραγματοποιηθεί η ζεύξη ανάμεσα στις δύο συσκευές, το smartphone/tablet σας δεν θα έχει πρόσβαση στο Internet μέσω Wi-Fi.

    Tv Con Wi App (10)

    Ανοίγοντας την εφαρμογή το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε ένα scan, έτσι ώστε να ανιχνευθούν τα διαθέσιμα κανάλια. Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι το TV.Conn Wi κατάφερε να ανιχνεύσει με χαρακτηριστική άνεση σχεδόν όλα τα ψηφιακά κανάλια που εκπέμπουν στην Αττική.

    Tv Con Wi App (9)
    Tv Con Wi App (1)

    Μία από τις σημαντικότερες δυνατότητες της εφαρμογής είναι ότι δίνει την ευκαιρία στους users να πραγματοποιήσουν την εγγραφή του αγαπημένου τους τηλεοπτικού προγράμματος και να το παρακολουθήσουν σε μεταγενέστερο χρόνο, ελέγχοντας την εικόνα μέσω των stop, play, fast forward και rewind. Παράλληλα, ένα στοιχείο που μας άρεσε αρκετά ήταν ότι σε κάθε κανάλι αναγράφονται οι σημαντικές πληροφορίες προγράμματος.

    Tv Con Wi App (4)
    Tv Con Wi App (7)
    Tv Con Wi App (5)

    Σε γενικές γραμμές, τόσο το πλήθος των settings, όσο και η ποιότητα της εικόνας και του σήματος που παρέχει το TV.Conn Wi μας άφησαν πλήρως ικανοποιημένους, ενώ το σημαντικότερο ατού της εφαρμογής ήταν η μεγάλη ευχρηστία, με τον χειρισμό της να είναι πραγματικά «παιχνιδάκι»!

    TV.Conn Wi_1 (Large)

    Μικρό στο μάτι… μεγάλο σε χρησιμότητα!

    Το TV.Conn Wi είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο χρήσιμα gadget που είχαμε την τύχη να πιάσουμε στα χέρια μας. Λειτουργικό και εύχρηστο, το συγκεκριμένο gadget θα μεταδώσει μπόλικες στιγμές τηλεοπτικής μαγείας στο smartphone ή στο tablet σας με χαρακτηριστική ευκολία και είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει ένας απαραίτητος σύντροφος στις διακοπές σας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles