18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Οι αγαπημένες πρόσφατες σειρές του Quentin Tarantino

    Είναι γνωστό πως ο Quentin Tarantino λατρεύει να τον ρωτούν για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και εκείνος να αποκαλύπτει και να αναλύει την άποψή του για τις παραγωγές που του έκαναν εντύπωση, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει παραδεχθεί ξεκάθαρα όσες τον επηρέασαν. Επίσης πολύ συχνά λατρεύει να φτιάχνει λίστες με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, ή του αγαπημένου του genre. Σε πρόσφατη λοιπόν συνέντευξή του στο New York Magazine ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε στις πρόσφατες τηλεοπτικές σειρές που του τράβηξαν την προσοχή και τις παρακολούθησε με ενδιαφέρον.

    western-Quentin-Tarantino-1024x539

    Οι δύο που ξεχώρισε ήταν το Justified και το How I Met Your Mother. Και μπορεί η σειρά του καναλιού FX που προβλήθηκε από το 2010 μέχρι το 2015 να θεωρείται λογική επιλογή αφού πάτησε πάνω σε ιστορία του Elmore Leonard όπως φυσικά και το Jackie Brown του Tarantino, το δεύτερο ωστόσο προκαλεί έκπληξη αφού δεν ταιριάζει με την πρώτη ματιά στην αισθητική του σκηνοθέτη.
    Όταν ήρθε η ώρα να αναφερθεί στο True Detective, δεν μάσησε τα λόγια του λέγοντας πως το βρήκε πολύ βαρετό και η δεύτερη σεζόν του φάνηκε χάλια. Και συμπλήρωσε πως εάν υπάρχει μία σειρά του HBO που του άρεσε αυτή δεν ήταν άλλη από το The Newsroom του Aaron Sorkin.
    “Είναι το μοναδικό show που είδα κυριολεκτικά τρεις φορές. Έβλεπα τα καινούργια επεισόδια στις 7 κάθε Κυριακή. Όταν τελείωνε το έβλεπα ξανά. Και κατέληγα να το ξαναδώ μέσω στην εβδομάδα για να προσέξω καλά τους διαλόγους ακόμα μία φορά”.
    Όταν του ανέφεραν πως η σειρά δεν είχε καλές κριτικές ο Tarantino θα πει: “Μα ποιος διαβάζει τηλεοπτικές κριτικές; Οι τηλεκριτικοί γράφουν για τον πιλότο της σειράς. Οι πιλότοι είναι συνήθως χάλια. Και γιατί να προκαλεί έκπληξη που μου αρέσει ο καλύτερος “dialogue writer” που υπάρχει;”. Και άντε μετά να τα βάλεις με τον Tarantino…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles