19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Εξαγορά-έκπληξη του Twitch από την Amazon (και όχι την Google) έναντι 970 εκατ. δολαρίων

    Μπορεί να περιμέναμε την εξαγορά του Twitch από την Google, τελικά όμως κατέληξε στα χέρια της Amazon. Η εταιρεία του Jeff Bezos έκανε την έκπληξη αποκτώντας τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming video games, έναντι ποσού που πλησιάζει τα 970 εκατομμύρια δολάρια.

    twitch

    Ο Emmett Shear, CEO του Twitch, αναφέρει σε σχετικό σημείωμα του: “Επιλέξαμε την Amazon γιατί έχει πίστη στην κοινότητά μας, θα μοιραστεί τις αξίες μας και το μακροπρόθεσμο όραμά μας… Διατηρούμε ίδια τα περισσότερα. Το γραφείο μας, τους υπαλλήλους μας, το brand μας και, το πιο σημαντικό, την ανεξαρτησία μας, όμως, με την υποστήριξη της Amazon, θα έχουμε τους πόρους να σας προσφέρουμε ένα ακόμη καλύτερο Twitch”.

    Με πάνω από 55 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα, το Twitch αποτελεί μία ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή για τη gaming κοινότητα, με τα νέα δεδομένα να το φέρνουν όχι σύμμαχο αλλά αντίπαλο της Google και του Youtube. Για να δούμε τι θα δούμε στο μέλλον, λοιπόν, με το Twitch κάτω από τη σκέπη της Amazon και πώς η εταιρεία του Jeff Bezos σκέφτεται να το αξιοποιήσει.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles