21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Χιλιάδες άτομα παίζουν Pokemon στο ίδιο Game Boy!

    Σκέψου πως παίζεις Pokemon και συγκεκριμένα την παλιάααα Pokemon Red. Σκέψου τώρα πως παίζεις μαζί με τους φίλους σου. Στο ίδιο Game Boy. Ταυτόχρονα. Ο καθένας πατάει ό,τι κουμπί θέλει στη φορητή κονσόλα, όποτε θέλει. Χάος; Ναι!

    twitch-plays-pokemon

    Στο TwitchTV λοιπόν υπάρχει ένα κανάλι με όνομα TwitchPlaysPokemon που άνοιξε περίπου δύο μέρες πριν στο οποίο… παίζουν Pokemon οι χρήστες! Σκέψου πως με τον παραπάνω τρόπο παίζουν ταυτόχρονα περίπου 33.000 παίκτες (τη στιγμή που γράφεται το άρθρο)! Ναι, ο χαρακτήρας κάνει βόλτες σαν τρελός. Ωστόσο, η κατάσταση δεν είναι τόσο χάλια, αφού η κοινότητα του TwitchTV έχει φτάσει ήδη στο δεύτερο gym.

    Στο livestream εμφανίζεται η οθόνη του Game Boy, ο χρόνος από τη στιγμή που ξεκίνησε το παιχνίδι και τα ονόματα των χρηστών που δίνουν τις εντολές. Και πώς δίνουν τις εντολές; Φυσικά μέσω του chat! Ο εξομοιωτής αναγνωρίζει από το chat τις λέξεις a, b, up, down, right, left, start, select και τις εκτελεί!

    Παρακάτω σου έχουμε ένα βίντεο-δείγμα με το τι γίνεται, ενώ αν θες να παίξεις κι εσύ μπορείς να το κάνεις και τώρα πατώντας εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles