13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

     Twitter: Αλλαγές μετά από 11 χρόνια, έρχονται tweets 280 χαρακτήρων

    Ένα νέο χαρακτηριστικό δοκιμάζει το twitter διπλασιάζοντας το όριο χαρακτήρων των tweets. Έτσι, σύντομα μπορείτε να έχετε 280 χαρακτήρες.

    Σύμφωνα με το twitter, έκανε τις αλλαγές για να αντιμετωπίσει την απογοήτευση ορισμένων που προσπαθούν να χωρέσουν τις σκέψεις τους μετρώντας γράμματα σε ένα όριο 140 χαρακτήρων.

    Περίπου το 9 τοις εκατό των tweets στα αγγλικά φτάνει το όριο. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι η εταιρεία είναι βέβαιη ότι οι περισσότεροι θα εκτιμήσουν τη συγκεκριμένη αλλαγή:

    Twitter-character-limit

    Το νέο όριο θα ισχύει για γλώσσες που πλήττονται πολύ πιο συχνά από τον παλιό περιορισμό των 140 χαρακτήρων. Σύμφωνα με το Twitter, το νέο χαρακτηριστικό αφορά όλες τις γλώσσες εκτός από την Κορεατική, Ιαπωνική και Κινέζικη.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, οι χρήστες που γράφουν σε αυτές τις γλώσσες, σπάνια πλησιάζουν το όριο χαρακτήρων των 140 χαρακτήρων. Για παράδειγμα το ποσοστό που φτάνει το όριο των 140 χαρακτήρων είναι λιγότερο από το ένα τοις εκατό στα tweets που γράφονται στα Ιαπωνικά.

    Το twitter δοκιμάζει αυτή τη στιγμή το νέο όριο με μια μικρή ομάδα μελών του, και θα το διαθέσει για όλους, εάν υπάρξει θετική υποδοχή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles