13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Twitter: αναβαθμίστηκε με δυνατότητα άμεσης συνομιλίας (chat) απευθείας από τα tweets

    Αν αναβαθμίσατε την εφαρμογή σας τις προηγούμενες 2-3 ημέρες μάλλον θα το είδατε. Ο λόγος για την προσθήκη ενός νέου «κουμπιού» κάτω από κάθε tweet στο timeline σας, το οποίο επιτρέπει πλέον τη διαδικασία ανταλλαγής απευθείας ιδιωτικών μηνυμάτων με μία κίνηση. 

    twitter-app-5-1200x0

    Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο προχώρησε στην απόφαση να δημιουργήσει ένα «φακελάκι» ακριβώς κάτω από τα tweets, για να ενθαρρύνει με αυτό τον τρόπο τους χρήστες να παραμένουν μέσα στο κύριο μενού της εφαρμογής (το timeline δηλαδή), αφού πλέον τους δίνεται η δυνατότητα για ιδιωτικές συνομιλίες και πολύ πιο ελεύθερο σχολιασμό μέσω ιδιωτικών μηνυμάτων.

    screen-shot-2016-04-05-at-11-06-49-am.png

    Το συγκεκριμένο update έχει 2-3 ημέρες που διατίθεται τόσο για Android όσο και για iOS συσκευές και έρχεται για να ακολουθήσει το trend, που “αγαπά” τις ιδιωτικές συνομιλίες σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και για να εξυπηρετήσει μία ανάγκη των εκατομμυρίων χρηστών του Twitter που αντάλλαζαν μηνύματα μεν, αλλά για τις ιδιωτικές συνομιλίες τους, οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι προτιμούσαν το Facebook Messenger. Λέτε αυτό να μας οδηγήσει για chatting στο Twitter; Τι πιστεύετε;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles