22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Twitter: Εξαγόρασε mobile πλατφόρμα για να αυξήσει το engagement των χρηστών

    Στην εξαγορά της mobile πλατφόρμας OpenBack προχώρησε το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, με σκοπό να βελτιώσει τις ειδοποιήσεις και να βοηθήσει το κοινό να επιστρέφει συστηματικά στην εφαρμογή.

    «Η OpenBack και η ταλαντούχα ομάδα της θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την ικανότητά μας να μεταφέρουμε τις σωστές ειδοποιήσεις τη σωστή στιγμή, με έναν τρόπο που τοποθετεί πρώτη την ασφάλεια των ανθρώπων», έγραψε ο Jay Sullican από την πλευρά του Twitter.

    Είναι γεγονός ότι ο χώρος των social media πλέον είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικός, με αποτέλεσμα το Twitter να αναζητά τρόπους να αυξήσει το engagement, άρα τα έσοδά του. Τα έσοδα της εταιρείας μεγαλώνουν μεν, αλλά πιο αργά από ότι προβλεπόταν. Το τελευταίο τετράμηνο του 2021 ήταν περίπου στα 5 δις. δολάρια. Η εταιρεία ελπίζει ότι θα τα αυξήσει κατά 50% μέχρι το 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Χωρίς Έλον Μασκ το Διοικητικό Συμβούλιο του Twitter

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles