21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Twitter: Ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός του Trump μετά από δημοσκόπηση του Elon Musk

    Είναι αρκετά συνηθισμένη πρακτική του Elon Musk να διοργανώνει δημοσκοπήσεις στο Twitter πριν από κάθε σχεδόν απόφαση που παίρνει, βάζοντας τους ακόλουθούς του να ψηφίζουν θετικά ή αρνητικά πάνω σε ποικίλα ζητήματα. Στον ίδιο δρόμο βαδίζει και τώρα, που πλέον αποτελεί τον επίσημο ιδιοκτήτη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Αφού απέλυσε τη μισή εταιρεία και ανάγκασε σε παραίτηση την άλλη μισή, ο Musk αποφάσισε να επαναφέρει στο Twitter τους… μπλοκαρισμένους, με τρανό παράδειγμα τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump.

    Το poll στήθηκε, οι ακόλουθοι ψήφισαν και η απόφαση είναι η εξής:

    -Ναι: 51,8%

    -Όχι: 48,2%

    Το αποτέλεσμα είναι ο λογαριασμός του Trump, μετά από σχεδόν δύο χρόνια, να ενεργοποιηθεί εκ νέου και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αποκτήσει 1,7 εκατ. followers. Παρόλα αυτά, ο Donald Trump δε φαίνεται να έχει καμία διάθεση να επιστρέψει στο Twitter, αφού έτσι κι αλλιώς πλέον διαθέτει δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

    Ο ίδιος ο Trump ανέφερε σχετικώς: «Δε νομίζω να επιστρέψω γιατί δε βλέπω λόγο να το κάνω. Το Truth Social έχει πάρει τη θέση του Twitter και δε βλέπω πολλούς να επιστρέφουν στο Twitter. Το Truth Social τα πάει εκπληκτικά καλά, έχει εκτοξευτεί κι ας μην το καλύπτουν τα media. Η αλληλεπίδραση είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του Twitter».

    Διαβάστε επίσης:

    Κύμα παραιτήσεων στο Twitter! Εκατοντάδες εργαζόμενοι γύρισαν την… πλάτη στο Musk

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles