20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Twitter: Ετοιμάζει αγωγή για να “συμμορφωθεί” ο Elon Musk

    Είχε γίνει εξ αρχής σαφές ότι η ιστορία εξαγοράς του Twitter από το δισεκατομμυριούχο Elon Musk δε θα ολοκληρωνόταν εύκολα, μετά την αποχώρηση όμως του CEO της Tesla από τη συμφωνία των 44 δις. δολαρίων, η “μάχη” φουντώνει και λογικά θα επιλυθεί στις δικαστικές αίθουσες.

    Πιο αναλυτικά, τις τελευταίες ώρες η Twitter Inc κατηγορεί τον Elon Musk ότι η ενέργειά του έγινε «σκόπιμα», αφού το δημοφιλές μέσο δεν παραβίασε ποτέ τη συμφωνία όπως ισχυρίζεται ο διάσημος επιχειρηματίας. Σε σχετική επιστολή αναφέρεται:

    «Η Twitter απαιτεί ο κύριος Musk αλλά και άλλοι συνεργάτες του να συμμορφωθούν με τις υποχρεώσεις τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη συμφωνία, συμπεριλαμβανομένων και των υποχρεώσεών τους να χρησιμοποιήσουν τις αντίστοιχες και καλύτερες προσπάθειές τους για την ολοκλήρωση και την αποτελεσματικότητα των συναλλαγών που προκύπτουν από τη συμφωνία».

    Σύμφωνα με το Reuters, το Twitter ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή προκειμένου να αναγκάσει το Musk να ολοκληρώσει τη συμφωνία, αφού, σύμφωνα με το μέσο η συμφωνία συγχώνευσης παραμένει σε ισχύ. Ο Musk βέβαια δε φάνηκε να παίρνει στα σοβαρά τις απειλές, καθώς σε σχετικές αναρτήσεις εμφανίζεται αρκετά σαρκαστικός.

    Διαβάστε επίσης:

    Αμερικανός Τουρίστας «βούτηξε» μέσα στον κρατήρα του Βεζούβιου στην προσπάθεια του να τραβήξει… selfie!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles