20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Twitter: Έτοιμος να τινάξει το deal στον αέρα ο Elon Musk!

    Είναι αρκετά μεγάλο πλέον το χρονικό διάστημα που ολόκληρος ο πλανήτης ασχολείται με την επικείμενη εξαγορά του Twitter από τον Εlon Musk έναντι του ποσού των 44 δις. δολαρίων. Η συμφωνία εδώ και λίγο καιρό έχει όμως «παγώσει» με τον CEO της Tesla να απειλεί ότι είναι έτοιμος να τινάξει το deal στον αέρα!

    Πιο συγκεκριμένα, χτες η νομική ομάδα του Elon Musk έστειλε επιστολή στον επικεφαλής του Twitter, στην οποία γίνεται λόγος για παραβίαση της μεταξύ τους συμφωνίας, αφού η εταιρεία αρνήθηκε να του δώσει τις πληροφορίες που ζήτησε από το Μάιο σχετικά με τα bots και τους ψεύτικους λογαριασμούς.

    Ο Musk αναφέρει ότι διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εξαγορά από τη στιγμή το Twitter αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις του βάσει της συμφωνίας και αποκρύπτει πληροφορίες. Σύμφωνα με την επιστολή, το γεγονός αυτό προκαλεί περαιτέρω υποψίες ότι η εταιρεία αποκρύπτει τα εν λόγω δεδομένα καθότι ανησυχεί για το τι θα αποκαλύψει η ανάλυση των στοιχείων αυτών από τον ίδιο.

    Διαβάστε επίσης:

    Διευκολύνει τις κλήσεις το Messenger με νέα λειτουργία

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles