22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Twitter: Εξετάστε πόσο ασφαλής είναι ο κωδικός σας

    Ο Alastair Coote δημιούργησε ένα site στο οποίο ο χρήστης μπορεί να εξετάσει πόσο ασφαλής είναι ο κωδικός του Twitter λογαριασμού του.

    Twitter is your password secure

    Λόγω του πρόσφατος γεγονότος, όπου η παραβίαση ενός Twitter λογαριασμού και η δημοσίευση ενός κρίσιμου Tweet(!) είχε φοβερές συνέπειες ώστε να πέσει ο Dow Jones περίπου 150 μονάδες, ο Alastair Coote αποφάσισε να δημιουργήσει ένα site. Στο site αυτό οι χρήστες με Twitter λογαριασμό μπορούν να ελέγξουν μέσα από έναν αλγόριθμο πόσο ασφαλής είναι ο κωδικός τους. Για δοκιμάστε το.

    Αν επιχειρήσατε να το κάνετε, τότε με το πάτημα ενός χαρακτήρα μέσα στα πλαίσια “username or email” ή “password” θα εμφανίστηκε σε εσάς μία διαφορετική σελίδα του site. Τελικά, το site αυτό δε θα σας πει πόσο ασφαλής είναι ο Twitter κωδικός σας, αλλά θα σας δώσει ένα πολύ καλό μάθημα. Ποτέ μη δίνετε τα στοιχεία σας και ειδικά τον κωδικό σας, σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα εκτός της επίσημης σελίδας του Twitter. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα υπόλοιπα Κοινωνικά Δίκτυα.

    Δε θέλετε να σας κλέψουν το λογαριασμό σας και να δημοσιεύσουν οτιδήποτε θέλουν με το δικό σας όνομα. Γι’αυτό να είστε προσεκτικοί όταν οτιδήποτε έχει να κάνει με προσωπικά στοιχεία.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles