24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Επιλογή Nearby για τα τιτιβίσματα των… γειτόνων σας εξετάζει το Twitter

    ‘Ένα καινούργιο εργαλείο σκέφτονται να προσθέσουν οι άνθρωποι του Twitter στο δημοφιλές social media, το όνομα του οποίου θα είναι Nearby.

    Twitter-Tests-Near-by-Tweets-in-Timeline-650x470

    Στα πλαίσια της προώθησης της “share your location” επιλογής της Twitter εφαρμογής για smartphones (που υπάρχει από το 2010), το Nearby θα σου επιτρέπει να βλέπεις τα «τιτιβίσματα» των γειτόνων σου, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις follow το χρήστη που τα ανέβασε. Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχεις ενεργοποιημένη την ένδειξη της τοποθεσίας σου, κάτι που θα επιτρέπει στην εφαρμογή να σε ενημερώνει για ό,τι σημαντικό ή ασήμαντο συμβαίνει γύρω σου.

    Το Nearby εμφανίστηκε πρόσφατα σαν επιλογή, σε κάποιους χρήστες που είχαν ενεργοποιημένη τη λειτουργία αναγνώρισης της τοποθεσίας τους.Και ενώ πολλοί επιμένουν ότι το εργαλείο αυτό θα βγει σε ευρύτερη κλίμακα σύντομα, ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Twitter. Αυτή η στρατηγική βέβαια είναι γνώριμη από την αμερικανική εταιρεία, καθώς προτιμά να δοκιμάζει κάποιο καινούργιο χαρακτηριστικό σε μικρές «εκλεκτές» ομάδες του Twitter, προτού το διαθέσει στο ευρύ κοινό.

    BN-AU166_twitte_DV_20131214123914twitter-nearby-wsj

    Από φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, το Nearby φαίνεται να χωρίζει την οθόνη του κινητού σε δύο μέρη. Το πάνω μέρος δείχνει το χάρτη της τοποθεσίας του χρήστη, δίνοντας του τη δυνατότητα να κάνει scroll και σε άλλες περιοχές, λαμβάνοντας tweets και από αυτές. Η κάτω οθόνη ενημερώνεται με τις φωτογραφίες και ενημερώσεις που ανεβαίνουν, αναλόγως την περιοχή. Η εφαρμογή φαίνεται πολύ φιλική, μοιάζοντας μάλιστα αρκετά με το κοινωνικό δίκτυο Foursquare.

    Οι σχολιαστές και οι μέχρι τώρα χρήστες βρήκαν την εφαρμογή πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς σου επιτρέπει να ενημερώνεσαι για το τι συμβαίνει σε μια περιοχή, αμέσως μόλις βρεθείς σε αυτή, παρέχοντας και πολύτιμες καταναλωτικές πληροφορίες σε όποιον ενδιαφέρεται.

    photo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles