19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Twitter: τις επόμενες μέρες επιλεγμένοι χρήστες θα έχουν στην διάθεση τους την λειτουργία edit

    Το νέο εργαλείο επεξεργασίας, το edit button που  επιτρέπει στους χρήστες του Twitter να τροποποιούν τις αναρτήσεις τους, αφού αυτές έχουν ανέβει στον λογαριασμό τους γνωστοποίησε το Twitter με σχετική ανάρτηση του.

    Υπενθυμίζεται ότι τη δυνατότητα επεξεργασίας ζητούσαν επίμονα εδώ και πολύ καιρό πολλοί χρήστες του Twitter για να μπορούν να διορθώσουν τα tweets τους αλλά για πολλά χρονιά υπήρχε κάθετη άρνηση της εταιρείας.

    Όμως μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς από τον Έλον Μασκ αποφασίστηκε η προσθήκη του edit button και είχαν ξεκινήσει εσωτερικές δοκιμές στην πλατφόρμα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το edit button θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να τροποποιούν τα tweet τους ακόμη και 30 λεπτά μετά την αρχική δημοσίευσή τους. Όμως τα τροποποιημένα tweets όπως φαίνεται θα φέρουν μια ειδική επισήμανση, που θα επιτρέπει στους άλλους χρήστες να βλέπουν και τις προηγούμενες εκδοχές του.

    Η εταιρεία περνά στην επόμενη φάση των δοκιμών και θα δώσει την ευκαιρία τροποποίησης σε επιλεγμένους χρήστες. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο εργαλείο θα είναι διαθέσιμο αρχικά στους χρήστες του Twitter Blue, που πληρώνουν μηνιαία συνδρομή 4,99 δολαρίων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles