20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η μετάφραση των ξενόγλωσσων tweets έγινε εύκολη υπόθεση στο Twitter!

    Με την έναρξη του Μουντιάλ 2014, κάθε αγώνας στο Twitter δέχεται εκατομμύρια tweets από όλο τον κόσμο. Έλληνες, Βραζιλιάνοι, Ιάπωνες, όλοι οι λαοί σχολιάζουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο ένα κοινό γεγονός.

    twitter bing translate

    Η ομάδα του Twitter διαθέτει στο Κοινωνικό Δίκτυο από το 2012 μετάφραση των tweets με περιεχόμενο άλλη γλώσσα από αυτή που χρησιμοποιεί ο χρήστης, μονάχα που λίγοι χρήστες τη χρησιμοποιούν, καθώς βρίσκεται στη σελίδα που ανοίγει το κάθε tweet. Η μετάφραση γίνεται με τη βοήθεια του Bing.

    twitter bing translation web

    Για χάρη του Μουντιάλ, το Twitter απέκτησε τη δυνατότητα στιγμιαίας μετάφρασης των tweets στα διάφορα timelines, όπως για παράδειγμα στα tweets της αρχικής σελίδας. Ο χρήστης αρκεί να πατήσει την επιλογή «Προβολή μετάφρασης», αν χρησιμοποιεί την ελληνική γλώσσα, η οποία εμφανίζεται δίπλα από το εικονίδιο της γης στο πάνω δεξί μέρος ενός ξενόγλωσσου tweet, αν περάσει το ποντίκι πάνω από το tweet.

    twitter bing translation android

    Τέλος, εκτός από την επέκταση της λειτουργίας της μετάφρασης στη web έκδοση του Twitter, οι Android και iOS εφαρμογές δέχτηκαν επίσης τη λειτουργία, έχοντας και πάλι το εικονίδιο της γης στο πάνω δεξί μέρος των ξενόγλωσσων tweets. Η μετάφραση στις κινητές συσκευές γίνεται μονάχα μέσω της σελίδας του κάθε tweet, όχι άμεσα από την κεντρική σελίδα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles