16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο Twitter

    Με αυτόματη αναπαραγωγή των videos, των Vines και των αρχείων GIFs κατά το scrolling, το Twitter ευελπιστεί να διευκολύνει και να βελτιώσει την εμπειρία που προσφέρει στους χρήστες του.

    Με το auto play, ο χρήστης θα βλέπει άμεσα το περιεχόμενο του multimedia αρχείου, χωρίς να χάνει τη ροή των tweets που κοινοποιούνται στο κοινωνικό δίκτυο. Κατά την προεπισκόπηση του βίντεο, ο χρήστης πατώντας πάνω του μπορεί να ενεργοποιήσει και τον ήχο του ενώ η προβολή του αλλάζει σε expanded view. Ακόμη, αν ο χρήστης κρατάει τη συσκευή του σε landscape προβολή, ο ήχος του βίντεο ενεργοποιείται αμέσως και το βίντεο προβάλλεται σε full screen.

    Για την αποφυγή έξτρα χρεώσεων με το autoplay, το Twitter αναφέρει ότι οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιήσουν τη νέα λειτουργία και να κρατήσουν τη γνωστή click-to-play. Για τις οδηγίες των ρυθμίσεων, μπορείτε να επισκεφθείτε το Help Center του Twitter.

    Η αυτόματη αναπαραγωγή θα ξεκινήσει για τις iOS συσκευές καθώς και την website έκδοση του κοινωνικού δικτύου (twitter.com) ενώ παράλληλα, προετοιμάζει την αλλαγή και για τις Android συσκευές.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles