17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Two Point Campus: Έσπασε το φράγμα του 1 εκατ. σε 2 εβδομάδες από την κυκλοφορία του

    H εταιρεία ανάπτυξης Two Point Studios και η Sega έχουν αρχίσει ήδη να γιορτάζουν τη σημαντική επιτυχία της νέας τους κυκλοφορίας, του Two Point Campus. Το studio, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έσπασε το φράγμα του 1 εκατομμυρίου παικτών, χωρίς το game να έχει συμπληρώσει ούτε μήνα από την κυκλοφορία του.

    Το παιχνίδι, το οποίο έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από κριτικούς και fans, κατάφερε να ξεπεράσει τις επιδόσεις του προηγούμενου και εξίσου δημοφιλούς «Two Point Hospital», αφού έφτασε το εκατομμύριο σε λιγότερο χρονικό διάστημα.

    Ο υπεύθυνος του studio Gary Carr ανέφερε σχετικώς: “Μετά την επιτυχία του Two Point Hospital, ο κόσμος είχε μεγάλες προσδοκίες από εμάς, οπότε είναι τεράστια η χαρά του να φτάνουμε τους ένα εκατομμύριο παίκτες νωρίτερα από πριν. Αυτή είναι μόνο η αρχή, όπως κάναμε με το Hospital, θα υποστηρίζουμε συνεχώς το Campus με πολλά updates και επιπλέον λειτουργίες. Έχουμε πολλές, συναρπαστικές νέες ιδέες και σχέδια για το μέλλον του Two Point Campus και ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας”.

    Διαβάστε επίσης:

    Μεγάλη νίκη για το Arcane! Έγινε η πρώτη animated streaming σειρά που κερδίζει Emmy

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles