17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ώρα μηδέν για την άφιξη των υπηρεσιών της Uber στην Αθήνα!

    Με τη φωτογραφία που βλέπετε στο προφίλ Ubergreece που δημιουργήθηκε στο Facebook, η υπηρεσία μίσθωσης ιδιωτικών οχημάτων Uber ανακοίνωσε την… άφιξή της στην Αθήνα. Πέρα από τη φωτό, μάλιστα, στο site της εταιρείας έχει ήδη ανέβει και η πρώτη αγγελία αναζήτησης Operations & Logistics manager.

    Uber Athens

    Η Uber ξεκίνησε ως ridesharing service από το San Francisco το 2010, έχοντας κερδίσει στο διάστημα λειτουργίας της φανατικούς φίλους ανά τον κόσμο λόγω της αμεσότητας και της ευκολίας χρήσης της, αλλά και αρκετούς εχθρούς κυρίως ανάμεσα στους κύκλους των οδηγών και εταιρειών ταξί, που την κατηγορούν για αθέμιτες επιχειρηματικές πρακτικές και έχουν διαδηλώσει σε διάφορες πόλεις ενάντια στη λειτουργία της.

    Μέσω της smartphone εφαρμογής της, η Uber μπορεί να συνδέσει επιβάτες που επιθυμούν να μετακινηθούν σε μία πόλη με εγγεγραμμένους οδηγούς ιδιωτικών οχημάτων, οι οποίοι εκτελούν τις διαδρομές έναντι αμοιβής. Οι υπηρεσίες της Uber έχουν, βέβαια, πλέον επεκταθεί… Βρίσκεται ήδη σε περισσότερες από 200 πόλεις συμπεριλαμβάνοντας από μετακινήσεις μέσω πολυτελών οχημάτων έως με απλά IX ή και κανονικά ταξί που συνεργάζονται με την εταιρεία. Δε γνωρίζουμε ακόμη, ωστόσο ποιες, ακριβώς από τις υπηρεσίες της θα είναι διαθέσιμες στην Αθήνα.

    Τον Ιούλιο είχαν αναρτηθεί στο LinkedIn δύο ακόμη αγγελίες της Uber που αφορούσαν στην Ελλάδα προκαλώντας και τότε αναστάτωση και το μόνο σίγουρο είναι ότι το λανσάρισμά της και στην ελληνική αγορά αναμένεται επεισοδιακό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles