21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου τα uberTAXI σας κερνάνε pop corn!

    Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν κορυφώνεται μόνο το αποκριάτικο γλέντι αλλά και η σεζόν των βραβείων. Το τριήμερο που ακολουθεί θέλει την ταινία του, το κόκκινο χαλί του και την τελετή απονομής του. Και ξεροσφύρι πάει τόση λάμψη; Δεν πάει!

    uber-popys

    Μια #UberYummy ιδέα κατέβηκε στη γνωστή εφαρμογή Uber και σε συνεργασία με τα Popy’s κερνάνε πεντανόστιμα pop corn. Πώς; Με το πάτημα ενός κουμπιού, απλώς! Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου από τις 5 μ.μ. ως τις 7 μ.μ. τα uberTAXI παραδίδουν λαχταριστά πακέτα Popy’s σε όλη την Αθήνα. Για να τα απολαύσετε στην εκδρομή που ίσως πάτε το Σαββατοκύριακο, χαζεύοντας καρναβαλιστές στην TV, οσκαρικές ταινίες σε DVD ή πολύχρωμους αετούς εκεί ψηλά!

    Τα #UberYummy πακετάκια περιέχουν τις δύο signature υπογραφές των Popy’s Gourmet Pop Corn: αλμυρά CheeseCorn και γλυκύτατα CaramelCorn για να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα. Σε κάθε πακέτο περιλαμβάνεται, επίσης, και μια εκπτωτική κάρτα για την επόμενη παραγγελία σας από το online κατάστημα Popy’s με την οποία καλύπτονται τα έξοδα αποστολής σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας για να μπορείτε να απολαύσετε ακόμη περισσότεροι τα γευστικά Pop Corn, και εκεί όπου η Uber δεν έχει φτάσει ακόμα.

    collage

    Pop corn με το πάτημα ενός κουμπιού

    Ανοίξτε την εφαρμογή, πατήστε ένα κουμπί και σε λίγη ώρα παραλάβετε το δωρεάν πεντανόστιμο πακετάκι! Αν δεν έχετε ακόμα κατεβάσει την εφαρμογή, μην περιμένετε λεπτό. Κατεβάστε την, εγγραφείτε και απολαύστε τις εκπλήξεις .

    Πώς θα παραγγείλετε το Pop corn  σας;

    • Αν δεν είστε ήδη χρήστης της Uber εφαρμογής, μπορείτε να την κατεβάσετε από το www.uber.com ή από το store του smartphone σας (διατίθεται για iPhone, Android, Windows Phone και Blackberry, καθώς και για online browsing στο m.uber.com).
    • Κάνετε εγγραφή για να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες της Uber.
    • Ανοίξτε την εφαρμογή την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου από τις 5 μ.μ. ως τις 7 μ.μ.
    • Σύρετε το slider δεξιά για να επιλέξετε το pop corn.
    • Δείτε το πλησιέστερο αυτοκινητάκι με pop corn στο χάρτη και επιλέξτε “καθορισμός τοποθεσίας παραλαβής” για να παραγγείλετε το Popy’s πακετάκι σας.
    • Παρακολουθήστε στο χάρτη live το Popy’s πακετάκι σας να έρχεται προς τα εσάς!
    • Περιμένετε το uberTAXI σας στη διεύθυνση παραλαβής που έχετε ορίσει για να παραλάβετε το πακέτο σας.
    • Αν δεν τα καταφέρετε αμέσως προσπαθήστε ξανά! Υπάρχουν πολλά #UberYummy πακετάκια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles