16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    uberX τώρα και στην Αθήνα. Δείτε πώς θα μετακινηθείτε δωρεάν στις εκλογές

    To λανσάρισμα της υπηρεσίας uberX και στην Αθήνα ανακοινώθηκε από την Uber. Μέσω του Uber application και επιλέγοντας το uberX, ο χρήστης έχει πλέον τη δυνατότητα να συνδεθεί με πληθώρα αδειοδοτημένων εταιρειών που νοικιάζουν αυτοκίνητα με οδηγούς. Οι οδηγοί είναι υπάλληλοι αδειοδοτημένων τουριστικών γραφείων, καθώς και εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων.

    uber athens

    “Όλες οι συναλλαγές γίνονται ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας της Uber, διασφαλίζοντας ευκολία για τον χρήστη, καθώς και απόλυτη διαφάνεια και ιχνηλασιμότητα των συναλλαγών” σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας.

    Προκειμένου να γίνουν οδηγοί έχει επιβεβαιωθεί πως πληρούν όλα τα κριτήρια: άδεια οδήγησης τουλάχιστον 2 ετών, λευκό ποινικό μητρώο, γνώση ξένης γλώσσας σε επίπεδο Β2 ενώ έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν είναι φιλικά προς το περιβάλλον (EURO 5) και έχουν ειδική άδεια για ενοικίαση με οδηγό, όπως προβλέπεται από το νόμο.

    Ειδικά για την ημέρα των εθνικών εκλογών, παλιοί και νέοι χρήστες, εντός Αττικής, μπορούν να έχουν 2 δωρεάν διαδρομές, από τις 7 π.μ. έως 7 μ.μ., μέσα από την ειδική ενότητα της εφαρμογής Uber Vote, που θα είναι διαθέσιμη, μετά τις 17:00, της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου.

    Μπορείτε να κατεβάσετε το Uber app για λειτουργικά iOS, Android ή Windows Phone.

    Δείτε περισσότερα στο site της Uber εδώ

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles