18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ubisoft: Στον “πάγο” για 6η φορά το Skull and Bones

    Το Skull and Bones, η πειρατική περιπέτεια ανοιχτού κόσμου της Ubisoft ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2017 και από τότε το λανσάρισμά του έχει γίνει σίριαλ. Οι αναβολές που μετράμε είναι ήδη πέντε και σε αυτές έρχεται να προστεθεί μια ακόμα, αφού η εταιρεία έσκασε τη… βόμβα ξανά!

    Οι παίκτες είχαν μια ελπίδα ότι το video game θα κυκλοφορούσε στις 9 Μαρτίου, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση. Όμως η Ubisoft ξεκαθάρισε πριν από μερικές ώρες ότι δεν πρόκειται να δούμε το Skull and Bones το τρέχον οικονομικό έτος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το παιχνίδι αναμένεται από 1η Απριλίου μέχρι και το τέλος του 2023. Η αναβολή του πειρατικού game δεν είναι όμως η μόνη είδηση. Η εταιρεία ακυρώνει παράλληλα 3 ακόμη κυκλοφορίες που είχε στα σκαριά, αποκαλύπτοντας τον τεράστιο ανταγωνισμό που έχει αναπτυχθεί στη βιομηχανία του gaming, αλλά και τις τάσεις που συνεχώς αλλάζουν.

    Ειδικά για το Skull and Bones, η Ubisoft φέρεται να έχει επενδύσει περισσότερα από 120 εκατ. δολάρια. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα παιχνίδια Mario + Rabbids Sparks of Hope και Just Dance 2023 δεν είχαν την απόδοση που περίμενε και ως αποτέλεσμα αναγκάζεται να μεταθέσει για ακόμα μια φορά την κυκλοφορία του Skull and Bones κοντά στο 2024.

    Διαβάστε επίσης: Αντίστροφη μέτρηση για το λανσάρισμα του Deliver Us Mars (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles