23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το Ubuntu Touch OS τώρα και σε dual boot mode με Android!

    Η ομάδα που αναπτύσσει το Ubuntu Touch λειτουργικό για mobile συσκευές, η Canonical, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα μιας νέας έκδοσης. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η δυνατότητα παράλληλης εγκατάστασης με Android λειτουργικό και επιλογή για dual boot, για εύκολη εναλλαγή μεταξύ των δύο!

    Ubuntu-Android-2

    Προς το παρόν υποστηρίζεται 100% μόνο το Nexus 4 (και ίσως άλλες συσκευές Nexus όπως το Nexus 7 και το Nexus 10), ενώ πρέπει η συσκευή να διαθέτει Android 4.2 ή πιό πρόσφατο. Επίσης απαιτούνται 2,7 GB χώρου στο δίσκο, τα ADB tools στον υπολογιστή σας και φυσικά ξεκλειδωμένος bootloader και ενεργοποιημένο το USB debugging (όσοι είστε μυημένοι στην τέχνη του rooting τα γνωρίζετε ήδη). Η νέα έκδοση απευθύνεται κυρίως σε developers για testing σκοπούς και όχι σε τελικούς χρήστες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να το δοκιμάσετε, αν έχετε χρόνο στα χέρια σας και μια δεύτερη συσκευή διαθέσιμη για παν ενδεχόμενο.

    Απλώς ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες που περιγράφονται στο ubuntu.com και με λίγη τύχη σύντομα θα απολαύσετε το Ubuntu Touch OS μαζί με το Android στη συσκευή σας!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles