18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η αγγελία στον Βρετανικό ΟΑΕΔ που αναζητά τον επόμενο 007. Skyfail

    Σας αρέσει η περιπέτεια; Σας αρέσει να σκοτώνετε ανθρώπους; Είστε άχρωμος, άοσμος και αδιάφορος, αλλά με προϋπηρεσία ελεύθερου σκοπευτή στο στρατό; Η ιστοσελίδα της Βρετανικής κυβέρνησης για την εύρεση εργασίας, είχε μέχρι προ ολίγου την ιδανική θέση για εσάς:

    Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών

    Ειδικός στην εξολόθρευση στόχων

    Περιγραφή

    Κάποιες περιόδους η Βρετανική κυβέρνηση χρειάζεται να εξαφανίσει κάποιους ανθρώπους η συνεχόμενη ύπαρξη των οποίων αποτελεί κίνδυνο για την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής της δημόσιας ασφάλειας. Γι αυτό το λόγο αναζητούμε εξαιρετικά εξειδικευμένους επαγγελματίες που είναι προετοιμασμένοι να δουλέψουν (όχι με επίσημο συμβόλαιο), ώστε να αντιμετωπίσουν αυτά τα προβλήματα.

    Η εργασία περιλαμβάνει διεθνή ταξίδια σε μία σειρά από χώρες στις οποίες βρίσκονται άτομα που πρέπει να εξολοθρευτούν.

    Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να μην διαθέτει ιδιαίτερα εμφανισιακά χαρακτηριστικά ώστε να ενσωματώνεται στο πλήθος και να έχει την δυνατότητα να αλλάζει ταυτότητες, ανάλογα με τις απαιτήσεις της αποστολής. Θα πρέπει να είναι επινοητικός προκειμένου να βρίσκει τρόπους να ολοκληρώνει τις αποστολές τους και –κάποιες φορές- να διαφεύγει από μία χώρα με τρόπους, μη συμβατούς. Η θέση ανταποκρίνεται σε υποψήφιους με προηγούμενη στρατιωτική εμπειρία, ειδικά ελεύθερους σκοπευτές.

    Ο υποψήφιος που θα επιλεχθεί για την εργασία θα έχει στη διάθεσή του όλες τα απαραίτητα εργαλεία, όπως διαβατήρια, ειδικά ρολόγια χειρός, jet pack, μίνι- υποβρύχια και ένα Walther PPK.

    H θέση είναι ιδανική για όλους εκείνους που θέλουν τα martini τους στο shaker και όχι ανακατεμένα.

    Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για τη θέση, μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημά σας σε ένα πολύ μεγάλο οικοδόμημα που μοιάζει με πρόσωπο, στο Regents Park, στο Λονδίνο.

     

    Η παραπάνω αγγελία εμφανίστηκε στην κρατική ιστοσελίδα για ένα ολόκληρο 24ωρο. Είναι σαφές πως κάποιος έκανε πλάκα, αλλά είναι ακόμα σαφέστατο πως ο ίδιος άνθρωπος μπόρεσε και παραβίασε τα συστήματα διαχείρισης της ιστοσελίδας για να μπορέσει να δημοσιεύσει την αγγελία αυτή. Φανταστείτε ότι η αγγελία αυτή με τον κωδικό 007, ήταν διαθέσιμη σε όλα τα γραφεία ευρέσεως εργασίας της Βρετανίας (τα αντίστοιχα γραφεία ΟΑΕΔ).

    Skyfail; Ναι και είναι από τους πιο έξυπνους τίτλους που έχουμε διαβάσει στο The Verge.

    Ακόμα κι αν έχει «εξαφανιστεί» η αγγελία όμως, μπορείτε να τη δείτε στη φωτογραφία παρακάτω. (κάντε κλικ πάνω της, για να τη δείτε σε πλήρες μέγεθος).

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles