24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ulefone Armor 23 Ultra – Παρουσιάστηκε στο MWC 2023 και είναι γεννημένο για να δύσκολες καταστάσεις!

    H Ulefone είναι μια κινεζική εταιρεία που τα στελέχη της πάντοτε “τιμούν” το Mobile World Congress και για αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από τη φετινή γιορτή της mobile τεχνολογίας. Σε μια ακόμη MWC, η Ulefone που φημίζεται για τις στιβαρές “rugged” συσκευές της, με το πιο πρόσφατο κτήνος αντοχής να αποτελεί το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα…  Armor 23 Ultra.

    Όχι μόνο δεν είναι άσχημα αισθητικά, αλλά φέρει μια πίσω όψη που θυμίζει επένδυση από carbon υλικό, ενώ το πιο εντυπωσιακό πάνω του είναι πως φέρει selfie κάμερα κάτω από την οθόνη, πρωτοπόρο στην κατηγορία του! Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία της συσκευής είναι η τεράστια μπαταρία των 7.000mAh με ταχεία φόρτιση 120W, η χρήση του chipset Snapdragon 8 Gen 1 και η μνήμη RAM 16GB, με επιλογή για επέκταση τεχνητά κατά 8GB! Περί αποθηκευτικού χώρου, έχουμε 1 TB στην διάθεσή μας.

    Μιλώντας για την οθόνη του, να πούμε ότι πρόκειται για πάνελ AMOLED 6,67 ιντσών που διαθέτει ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, και το πιο σημαντικό, δεν διαθέτει τα τεράστια πλαίσια που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε άλλα ανθεκτικά τηλέφωνα.

    Οπότε αν σας χρειάζεστε ένα τέτοιο τηλέφωνο, τότε το Ulefone Armor 23 Ultra με πιστοποίηση IP68, βαθμολογία MIL-STD-810H και όλο το παραπάνω πακέτο, θα σας φανεί χρήσιμο!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles