19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ulefone Future και οι Κινέζοι “εξαφάνισαν”… τα bezels!

     Η Ulefone είναι μία κινεζική εταιρεία η οποία επιχειρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να εντείνει την παρουσία της όχι μόνο στην κινεζική αλλά και στην παγκόσμια αγορά (μέσω της συνεργασίας με 3rd party προμηθευτές). Φιλοσοφία των υπευθύνων της κινεζικής εταιρείας είναι να συνδυάζουν το στοιχείο του value for money με το ξεχωριστό design και το Ulefone Future που παρουσίασαν πρόσφατα αν μη τι άλλο ενσωματώνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

    Ulefone Future (3)

    Το Ulefone Future σχεδιαστικά ξεχωρίζει από το γεγονός ότι δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ bezels, καθώς το 5.5 ιντσών display του καταλαμβάνει όλο το μήκος του σώματος (πιάνοντας ένα 75%  screen-to-body ratio), ενώ το υλικό κατασκευής που κυριαρχεί είναι το μέταλλο. Το Ulefone Future διαθέτει hardware buttons όπως επίσης και έναν biometric sensor και σε σχεδιαστικό επίπεδο  είναι σίγουρα ένα smartphone που τραβάει την προσοχή. To Ulefone Future διαθέτει ένα Helio P10 SoC με octa-core CPU μαζί με μία ARM Mali-T860 GPU, το οποίο συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, η πρόταση της Ulefone διαθέτει USB Type-C port και μία μπαταρία στα 3.000mAh, η οποία υποστηρίζει quick-charging δυνατότητες φορτίζοντας από το 0 έως το 100% σε μόλις μία ώρα. Όσον αφορά την main κάμερα της συσκευής εδώ έχουμε σένσορα που φέρει τη σφραγίδα της Samsung με την τεχνολογία ISOCELL, ενώ στο μπροστινό τμήμα φιγουράρει μία selfie cam στα 5MP. Τέλος, η πρόταση της Ulefone “φοράει” λειτουργικό Android Marshmallow 6.0.

    Ulefone Future (2)

    Το Ulefone Future στοιχίζει περίπου 269$, ωστόσο οι πρώτες 2.000 συσκευές που θα τρέξουν σε ένα flash sale event στις 4/5 θα κοστίζουν μόλις 199$ και κάτι μας λέει ότι θα γίνουν “καπνός” μέσα σε λίγες ώρες!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles