19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ultrathin Keyboard mini: Υπέρλεπτο κάλυμμα-πληκτρολόγιο για το iPad mini από τη Logitech

    Ακόμη ένα προϊόν για τη γκάμα της Apple ανακοίνωσε η Logitech. Πρόκειται για το Ultrathin Keyboard mini, ένα ιδιαίτερα λεπτό κάλυμμα-πληκτρολόγιο, ειδικά σχεδιασμένο για το iPad mini! Το Logitech Ultrathin mini βοηθά κάθε κάτοχο iPad mini να απολαύσει και να βελτιώσει την εμπειρία της ταμπλέτας σε κάθε χρήση της, από το να βλέπει μια ταινία, μέχρι να πληκτρολογεί ένα κείμενο ή ένα email, διατηρώντας βέβαια το λεπτό προφίλ και το στυλ της συσκευής.

    Το Logitech Ultrathin mini ασφαλίζει σφιχτά πάνω στο iPad mini με τους ενσωματωμένους ισχυρούς μαγνήτες του, ενώ το λεπτό αλουμινένιο κάλυμμά του ταιριάζει με την ταμπλέτα και την προστατεύει, προσθέτοντας ελάχιστα στο βάρος της. Όταν αναποδογυρίζει, εμφανίζεται το EasyType πληκτρολόγιο με τυπική διάταξη (σε διάσταση 7 ιντσών), ενώ υπάρχουν ειδικά πλήκτρα για τις πιο συχνές λειτουργίες, όπως το copy και το paste. Η σύνδεση με την ταμπλέτα γίνεται μέσω τεχνολογίας Bluetooth, ενώ το πληκτρολόγιο μπορεί να στηρίξει το iPad, οπότε το χρησιμοποιούμε χωρίς να το κρατάμε. Κλείνει και ανοίγει αυτόματα το iPad, ενώ η μπαταρία του έχει διάρκεια έως και 3 μήνες (με μια μέση χρήση 2 ωρών τη μέρα), οπότε απολαμβάνουμε τα πλεονεκτήματά του χωρίς να μας απασχολεί η φόρτιση του.

    Το πληκτρολόγιο Logitech Ultrathin Keyboard mini αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Φεβρουάριο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 79,99€.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles