13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Unboxing iPhone 5 για το digitallife.gr

    Δεν είναι εύκολο να κάνεις unboxing με τον ένα χέρι, εφόσον κρατάς με το άλλο την κάμερα. Ούτε είσαι σίγουρος ότι αυτά που λες έχουν νόημα, όταν έχεις περάσει όλη την προηγούμενη μέρα ταξιδεύοντας και παραμένοντας άυπνος, μέσα στο κρύο. Μπορεί η θέα του Λούβρου να αποζημιώνει την αισθητική σου, αλλά το κρύο, η φασαρία απ’ όλους εκείνους που τους πλήρωσαν για να σταθούν στην ουρά να αγοράσουν το iPhone 5 για να το μεταπουλήσουν στη χώρα τους, στη μαύρη αγορά, δεν βοηθούν πολύ.

    Και να, όμως που φτάνει το πρωινό, κατορθώνεις να μπεις στο Apple Store, χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες, σε ένα Apple Store που είναι τοποθετημένο σε μία από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της Ευρώπης. Αγοράζεις το νέο iPhone, με τις 2 εκατομμύρια προπαραγγελίες μέσα σε 24 ώρες και ξέρεις ότι αυτό που κάνεις, το ονειρεύονται δεκάδες φίλοι σου. Όχι γιατί δεν έχουν να ασχοληθούν με σοβαρότερα πράγματα. Αλλά γιατί αγαπούν τα καινούρια gadgets.

    Και το ανοίγεις… κι όλο αυτό το μαγνητοσκοπείς. Μπορεί σε αυτό το πρώτο «άνοιγμα» προσωρινά η nanoSIM να χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο να «επικοινωνήσει» μέσω Roaming με τη συσκευή σου, αλλά δεν βιάζεσαι. Ξέρεις ότι στα επόμενα πέντε λεπτά αυτό θα έχει λυθεί. Αυτό που σε νοιάζει προς το παρόν είναι να ανοίξεις το κουτί και να πιάσεις στα χέρια σου αυτό το smartphone. Έτσι, μετά την πρώτη επαφή με το iPhone 5 και το… κουτί του, ξεκινάς να πας για ελάχιστο ύπνο και το ταξίδι της επιστροφής. Για να αρχίσεις να ετοιμάζεις επί Ελληνικού εδάφους πια, το Grand Review της πλέον δημοφιλούς και αμφιλεγόμενης συσκευής αυτή τη στιγμή.

    Απολαύστε τον Άγγελο Σφακιανάκη στο unboxing του iPhone 5


     

    Related Articles

    15 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles