13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Unboxing και hands-on με τα Sony WF-SP800N!

    Ένα νέο set TWS ακουστικών έφτασε πρόσφατα στα χέρια μας από τη Sony. Πρόκειται για τα Sony WF-SP800N που έρχονται με τιμή €139,9 να προστεθούν στη γκάμα των αντίστοιχων μοντέλων της αγοράς.

    Στη συσκευασία βρίσκουμε, φυσικά, τα buds και τη θήκη τους, ένα καλωδιάκι USB Type-C και αρκετά διαφορετικά λαστιχένια caps ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο αυτί σας. Η θήκη είναι πλαστική με smooth υφή. Δείχνει ανθεκτική και ποιοτική και έχει βάρος 59 gr ενώ τα buds έχουν βάρος 9,8 gr έκαστο και είναι προστατευμένα απέναντι σε νερό και σκόνη με βάση το IP55 πρότυπο (όχι η θήκη, όμως).

    Οι οδηγοί είναι 6mm (νεοδυμίου) και τα buds έχουν τον δημοφιλή, πλέον, “νεφροειδή” σχεδιασμό, ώστε να “κουμπώνουν” καλύτερα στο αυτί του χρήστη. Κύριο χαρακτηριστικό του σετ, η ύπαρξη Active Noise Cancellation, ενώ διαθέτουν και τις λειτουργίες της Sony όπως EXTRA BASS που ενισχύει τους ήχους χαμηλών συχνοτήτων και 360 Reality Audio για μια πιο “surround” ακουστική εμπειρία. Η σύνδεση γίνεται μέσω Bluetooth 5.0 (A2DP, AAC) και μπορείτε να τα ελέγξετε αρκετά εύκολα μέσω αφής, ακόμα και να κάνετε προσωρινή “παύση” του ANC για να ακούσετε κάτι/κάποιον, με long touch. Να σημειωθεί πως τα δύο ακουστικά συνδέονται ανεξάρτητα με την πηγή και όχι μόνο το ένα από τα δύο.

    Για τον έλεγχό τους υπάρχει επιφάνεια αφής στο εξωτερικό του κάθε bud, με το αριστερό να εκτελεί διαφορετικές λειτουργίες από το δεξί. Υποστηρίζουν voice assistants και όσο για την αυτονομία τους, είναι ικανοποιητική (18 ώρες μαζί με τη θήκη, 9 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με ANC, 13 ώρες χωρίς ANC ή 7 ώρες ομιλίας με μια φόρτιση για τα buds (με ANC, 8 χωρίς ANC), με την επαναφόρτιση της θήκης να απαιτεί 3 ώρες και την επαναφόρτιση των ακουστικών από τη θήκη να απαιτεί 2,5 ώρες.

    Τα Sony WF-SP800N είναι ήδη διαθέσιμη στα ελληνικά καταστήματα έναντι €139,9.

    Δείτε το hands-on video μας των Sony WF-SP800N!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles