18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Uncharted: H συλλογή του Drake Remastered για το PS4 κυκλοφορεί πλήρως εξελληνισμένη!

    Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Τριλογίας Uncharted: Η Συλλογή του Drake”, για το PlayStation 4, που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 7 Οκτωβρίου 2015. Η συλλογή περιλαμβάνει σε Remastered έκδοση αποκλειστικά για την κονσόλα PS4, τα 3 games του Uncharted franchise που κυκλοφόρησαν για το PS3. Τα Uncharted: Η Μοίρα του Drake”, “Uncharted: Ανάμεσα σε Κλέφτες” και “Uncharted: Η Εξαπάτηση του Drake”, θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά, για πρώτη φορά με ελληνικούς υπότιτλους και πλήρως εξελληνισμένο μενού.

    January 29th, 2011 @ 19:11:28

    Η έκδοση για το PlayStation 4 θα περιλαμβάνει νέα Trophies, ειδικά σχεδιασμένα για το ντεμπούτο του Uncharted στο PS4, αλλά και τη δυνατότητα να παγώσετε το gameplay και να πάρετε τον ελέγχο της κάμερας, ώστε να απαθανατίσετε αξιομνημόνευτες στιγμές από την τριλογία και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας μέσω του PS4. Φυσικά, τόσο τα γραφικά όσο και ο ήχος θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις ανεπτυγμένες δυνατότητες του PS4. Οι gamers θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα φίλτρα, τις ρυθμίσεις της κάμερας, και άλλες επιλογές για να προσαρμόσουν τη λήψη τους. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μοναδικούς και αξέχαστους χαρακτήρες, καθώς ο Nathan Drake βάζει τη ζωή και τις φιλίες του στην άκρη για μια μάχη ενάντια σε αδίστακτους εχθρούς, έχοντας σαν στόχο να ανακαλύψει έναν θησαυρό αμύθητης αξίας. Χωρίς αμφιβολία, όλες οι περιπέτειες του Nathan Drake αποτελούν must-have για όλους τους φίλους του ποιοτικού gaming!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles