13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Uncoupled: Τον Ιούλιο νέα κωμική σειρά με τον Neil Patrick Harris (trailer)

    Με μια νέα κωμική τηλεοπτική σειρά στο Netflix επιστρέφει ο Neil Patrick Harris, ο γνωστός Barney του “How i met your mother”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου. Πρόκειται για τη σειρά “Uncoupled”, την οποία υπογράφουν ο γνωστός από τα “Sex & The City” και “Emily in Paris” Darren Star και ο Jeffrey Richman.

    Ο πρώτος κύκλος θα περιλαμβάνει 8 επεισόδια και κεντρικός χαρακτήρας θα είναι ένας άντρας που ακούει στο όνομα Michael (Neil Patrick Harris). Ο ήρωας πίστευε ότι ζούσε μια τέλεια ζωή μέχρι που ο σύντροφός του επί 17 χρόνια αποφάσισε να φύγει από το σπίτι. Ξαφνικά, ο  Michael θα έρθει αντιμέτωπος με ένα διπλό εφιάλτη: το να χάσει αυτό που νόμιζε ότι ήταν η αδερφή ψυχή του και να βρεθεί ως ένας σαραντάρης single γκέι άνδρας στη Νέα Υόρκη.

    Δείτε στη συνέχεια το πρώτο trailer του Uncoupled:

    Διαβάστε επίσης:

    Obi-Wan Kenobi: NEO απίθανο trailer και… Μay the 4th be with us! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles