24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Universal Powerbank 5600mAh: Για να μη ξεμείνετε ποτέ από φως και ρεύμα!

    Πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί στο σημείο να εκλιπαρείτε για…λίγη ζωή ακόμα από τη μπαταρία του κινητού, του tablet ή ακόμα και της ψηφιακής σας φωτογραφικής; Η άκαρδη, όμως, δε σας κάνει το χατήρι και μόλις φθάσει στο 0% μένετε στα κρύα του λουτρού. Για τα λόγο αυτό και καθώς οι ανάγκες των χρηστών διαρκώς αυξάνονται κατά τη διάρκεια του τυπικού 24ώρου, μια φορητή μπαταρία είναι ό,τι πρέπει για εσάς!

    powerbank-5600-5

    Το Universal Powerbank 5600mAh εξυπηρετεί ακριβώς αυτό το σκοπό, αλλά όχι μόνο! Εκτός από εξωτερική μπαταρία διαθέτει και δύο ισχυρά LED στη μια πλευρά του, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν φακός! Η χωρητικότητα της μπαταρίας, όπως δηλώνεται και στον τίτλο, είναι 5600mAh, το οποίο σημαίνει πως μπορείτε να φορτίσετε οποιοδήποτε τυπικό smartphone έως και 3 ή περισσότερες φορές, αλλά ακόμη και μεγάλα phablets ή tablets για μια πλήρη φόρτιση. Οι διαστάσεις του είναι 100x42x20 mm και το βάρος του αγγίζει τα 140 gr.

    powerbank-5600-3 (Large)

    Η συσκευή διαθέτει στη μια πλευρά της τέσσερα μικρά LEDs που δείχνουν το επίπεδο της φόρτισής της, με βήματα του 25% (25-50-75-100 %), τα οποία ανάβουν μονάχα όταν έχετε ενεργοποιήσει το φακό λίγο νωρίτερα ή αν τη συνδέσετε με άλλη συσκευή μέσω του USB καλωδίου. Κάτω από τα LEDs υπάρχουν οι δύο θύρες εισόδου και εξόδου. Το Powerbank επαναφορτίζεται μέσω USB 5 Volts θυρών, έτσι μπορεί να το «γεμίσετε» από το laptop, το PC σας ή κάποιον AC-to-USB αντάπτορα. Η έξοδος του ρεύματος (1 Ampere) γίνεται με το ίδιο, 2-σε-1 USB dongle, το οποίο έχει εξόδους micro-USB αλλά και mini-USB, ώστε να μπορείτε να φορτίσετε εκτός από smartphones (και iPhone/iPad) και λοιπές συσκευές που διαθέτουν αυτές τις θύρες.

    powerbank-5600-4

    powerbank-5600 (Large)

    Στην πάνω πλευρά του Powerbank βρίσκεται ένα και μοναδικό πλήκτρο, το οποίο αφορά τον φακό. Κρατώντας το πατημένο για 2 δευτερόλεπτα ενεργοποιούνται και τα 2 LEDs που είναι ικανά να φωτίσουν άνετα ένα σκοτεινό δωμάτιο αλλά και εξωτερικούς χώρους. Για να πάρετε μια ιδέα της ισχύος του, είναι πολύ πιό ισχυρός από οποιοδήποτε μονό ή διπλό LED flash έχετε δεί σε smartphone και θα σας καλύψει στις περισσότερες περιπτώσεις. Πατώντας στιγμιαία το πλήκτρο και πάλι, ο φακός σβήνει, ενώ με δύο, αργά, διαδοχικά πατήματα το φως γίνεται παλλόμενο, αν θέλετε να κάνετε σινιάλο σε κάποιον από μακριά ή γενικά αισθητή την παρουσία σας στο σκοτάδι.

    powerbank-5600-2

    powerbank-5600-1

    Το Universal Powerbank 5600mAh διατίθεται έναντι €19,9 και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τη Smart Kit Electronics. Δεδομένου το ότι τα αντίστοιχης χωρητικότητας μοντέλα της αγοράς (>5000mAh) κοστίζουν τουλάχιστον €40-50, πρόκειται για μια εξωτερική μπαταρία με εξαιρετικό λόγο απόδοσης/τιμής και ο φακός είναι ένα ευπρόσδεκτο “extra”!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles