24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ένα απίθανα όμορφο και άγνωστο 13ιντσο slide ultrabook από τη Sony

    Ένα απίθανα όμορφο slide ultrabook στις 13 ίντσες από τη Sony, έκανε την εμφάνισή του σε ένα τρομερά κακοφτιαγμένο βίντεο στο Youtube. Το ultrabooktablet φαίνεται να διαθέτει οθόνη αφής στα 1080p με τεχνολογία Triluminos και σύμφωνα με τα specs που εμφανίζονται στο τέλος του βίντεο, διαθέτει: μπαταρία που επιτρέπει μέχρι και 10 ώρες χρήσης, Intel Core i5 επεξεργαστή, 4 GB RAM και 128 GB SSD, NFC και κάμερα στα 8 MP με αισθητήρα Exmor RS!

    sony13inch

    Το βίντεο φαίνεται να προέρχεται από εκμάθηση υπαλλήλων λιανικής στα καταστήματα Dixons στη Μεγάλη Βρετανία και η κυριούλα που κάνει την επίδειξη, εκτός από το να «γλιστράει» την οθόνη πάνω στο πληκτρολόγιο, φαίνεται να χρησιμοποιεί κι ένα Pen για να παίξει με το Fresh Paint.

    Το Windows 8 tabletultrabook φαίνεται πάντως πανέμορφο, παρά την κακή ποιότητα του βίντεο που αποδεικνύει πως και οι υπάλληλοι της αλυσίδας Dixons στη Μεγάλη Βρετανία, δεν μπορούν να διαθέτουν high end smartphones για να τραβούν βίντεο. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα θέλαμε πολύ να πιάσουμε αυτή τη συσκευή στα χέρια μας. Φαίνεται απίθανη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles