23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Unlimited Everything: Νέο πλάνο κινητής από την PrimeTel με απεριόριστο mobile internet, χρόνο ομιλίας και SMS

    UnlimitedEverything15x10_2

    Συνέχεια στις εμπορικές προτάσεις που είναι εστιασμένες στην μεγάλη χρήση δεδομένων δίνει η PrimeTel, με το νέο πλάνο κινητής Unlimited Everything. Πιο συγκεκριμένα, με το νέο αυτό πλάνο που  κοστίζει €49.90 τον μήνα, παρέχεται η δυνατότητα στους συνδρομητές της εταιρείας να έχουν απεριόριστο mobile internet, απεριόριστο χρόνο ομιλίας και απεριόριστα SMS.

    Εκτός από αδιάκοπο σερφάρισμα, όλοι οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές που θα επιλέξουν το συγκεκριμένο πλάνο, θα έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να αποκτήσουν το smartphone της επιλογής τους με δωροεπιταγή αξίας έως και €500, την οποία μπορούν να εξαργυρώσουν στα καταστήματα PrimeTel, Public ή Telefone.

    Σημειώνεται ότι για την απεριόριστη πρόσβαση στο Internet που προσφέρει το πρόγραμμα Κινητής Unlimited Everything, θα εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης. Πιο συγκεκριμένα, όταν η συνολική χρήση σε ένα ημερολογιακό μήνα ξεπεράσει τα 100GB, η PrimeTel θα προβαίνει σε μείωση της ταχύτητας σύνδεσης στα 512kbps (download/upload) μέχρι το τέλος του μήνα, με σκοπό την προστασία της απόδοσης του δικτύου της και τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας για όλους τους χρήστες υπηρεσιών δεδομένων της PrimeTel. Παράλληλα , διευκρινίζεται ότι η χρήση του όγκου των δεδομένων μπορεί να γίνεται  μόνο σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας (smartphones) και όχι σε άλλες συσκευές όπως tablet, laptop κ.α.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles