18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η Unreal Engine 4 δείχνει τα δόντια της στο Project Bluestreak!

    Η Unreal Engine 4 είναι το “next big thing” στον κόσμο του gaming, καθώς οι γραφικές δυνατότητες  που θα προσφέρει η συγκεκριμένη μηχανή αναμφίβολα αποτελούν την αιχμή του δόρατος.  Ένας από τους τίτλους που θα βασίζεται στη τελευταία μηχανή της Epic και θα ξεδιπλώνει πλήρως τις δυνατότητες της είναι το Project Bluestreak, το οποίο πρόκειται για ένα δημιούργημα του γνωστού game designer Cliff Bleszinski, ο οποίος έχει αφήσει το δικό του στίγμα στον κόσμο του gaming, αποτελώντας έναν εκ των πρωτεργατών του εξαιρετικά πετυχημένου Gears of War, το οποίο λειτούργησε ως το καλύτερο system seller για το Xbox 360.

    Project-Bluestreak-1-1024x657

    To 2012 ο Cliff Bleszinski αποχώρησε από την Epic Games, ιδρύοντας το δικό του game studio, το οποίο ονόμασε BossKey Productions. Το πρώτο project του διάσημου δημιουργού δεν είναι άλλο από το Project Bluestreak, το οποίο πρόκειται για ένα φουτουριστικό first-person shooter, το οποίο αναμένετια να βασιστεί σε ένα free-to-play μοντέλο. Στη διάρκεια του PAX East event, οι δημιουργοί του Project Bluestreak φανέρωσαν ορισμένες από τις visual αρετές του τίτλου που ετοιμάζουν και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από το video που ακολουθεί, το αποτέλεσμα ήταν μία ιδανική πρόγευση για τη συνέχεια. Αν και στο εν λόγω video δεν παρουσιάστηκε καθόλου gameplay, ωστόσο μπορούμε να υποθέσουμε ότι το παιχνίδι θα έχει… ρίζες στην άπω ανατολή, με τον Bleszinski ωστόσο να επιβεβαιώνει πως τα γεγονότα του Project Bluestreak θα λαμβάνουν χώρα σε ένα μελλοντικό Grand Canyon! To Project Bluestreak δείχνει να έχει μπόλικο potential φανερώνοντας πλήρως τη δυναμική της Unreal Engine 4 και μία γεύση από αυτό μπορέιτε να δείτε στο video που ακολουθεί.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles