18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Unreal Tournament. Η μεγάλη επιστροφή!

    Το Unreal Tournament είναι ένα ιστορικό gaming franchise, το οποίο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς όταν κυκλοφόρησε πίσω στα τέλη της δεκαετίας του ’90, χιλιάδες gamers έδωσαν επικές μάχες στους multiplayer χάρτες του. Δε χωράει αμφιβολία, ότι το Unreal Tournament αποτέλεσε ένα από τα καλύτερα first-person shooters όλων των εποχών και ένα game που μαζί με το Quake και το Doom έβαλαν τις βάσεις για την εξέλιξη του είδους των first-person shooters.

    Unreal Tournament

    Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, από το 2014 έχει ξεκινήσει από την Epic μία προσπάθεια αναβιώσης του θρυλικού Unreal Tournament, η οποία ακολουθεί μία διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με τα περισσότερα games, καθώς βάζει στην εξίσωση και την gaming community του δημοφιλούς παιχνιδιού που απαρτίζεται από χιλιάδες φανατικούς fans. Το εν λόγω reboot του Unreal Tournament πρόκειται για ένα free ανοικτού τύπου crowdsourced project, όπου η gaming community βοηθάει στην ανάπτυξη του. Πρόσφατα, η Epic Games κυκλοφόρησε ένα νέο trailer, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα συναρπάσει τόσο τους νέους gamers όσο και τους παλιούς και μεγαλύτερους σε ηλικία fans, οι οποίοι βλέπουν να παίρνει σάρκα και οστά ξανά ο επικός κόσμος του Unreal που τόσο είχαν αγαπήσει. Αν και ακόμη το παιχνίδι απέχει αρκετά μέχρι να φτάσει σε μία τελική και πιο ολοκληρωμένη μορφή, ωστόσο είναι ήδη playable, προσφέροντας 3 multiplayer χάρτες και σίγουρα δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε το εν λόγω πρώιμο build, κατεβάζοντας το από το επίσημο website του Unreal Tournament.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles