16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Έγινε και mobile game ο χρυσός ολυμπιονίκης Usain Bolt

    Τρέξε, τρέξε… έφτασε μέχρι και στα κινητά μας ο Usain Bolt. Ο χρυσός ολυμπιονίκης από τη Τζαμάικα, με τα δύο «χατ-τρικ», ένα το 2008 στο Πεκίνο, και ένα φέτος στο Λονδίνο, απέκτησε το δικό του mobile game. Το παιχνίδι ανέπτυξε η εταιρεία RockLive, είναι δωρεάν (μόνο δωρεάν – όχι σε εκδόσεις lite και full), και καταλαμβάνει μόλις 21 MB αποθηκευτικού χώρου. Διατίθεται μόνο για iOS και είναι optimized μόνο για το iPhone, όχι και για το iPad, αν και φυσικά μπορείτε να το τρέξετε στο τελευταίο, σε zoomed mode.

    Ενδιαφέρον έχει ότι το παιχνίδι δεν είναι αθλητικό, αλλά δράσης. Τα γραφικά είναι ζωγραφιστά και δισδιάστατα, ενώ η κάμερα είναι σταθερή σε πλαϊνή άποψη. Ο Bolt τρέχει μόνος του, κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι jump ή slide. Ο σκοπός σας είναι να συγκεντρώνετε νομίσματα και Gatorade, ώστε να αναπληρώνετε τον μετρητή αντοχής σας, και να αποφεύγετε τα εκρηκτικά βαρέλια και τις βόμβες.

    Α, ναι, ξέχασα να σας πω ότι το παιχνίδι έχει και μία μικρή υπόθεση. Ο Bolt παίρνει πίσω το κλεμμένο χρυσάφι από κάτι πειρατές (Τζαμαϊκανούς, φαντάζομαι), με αποτέλεσμα εκείνοι να προσπαθούν να τον σκοτώσουν για να πάρουν πίσω τη λεία τους. Ανεξάρτητα από το… «Bolt theme», το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, και αξίζει να το κατεβάσετε.

    Πηγή : AppStore

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles