14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ζέστη όλο το χειμώνα με τη USB κουβέρτα!

    Τα κρύα έπιασαν απότομα και ο καιρός δε δείχνει να φτιάχνει ξανά, οπότε έχουμε μπροστά μας 3 “καθαρούς” μήνες χειμώνα τουλάχιστον…Και πως θα αντέξουμε σε ένα κρύο δωμάτιο όταν καθόμαστε στον υπολογιστή; Με ένα πανέξυπνο, Χριστουγεννιάτικο gadget, φυσικά!

    51QcGfTXUZL

    Είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της, μια κουβέρτα διαστάσεων 78x43cm που διαθέτει εσωτερική αντίσταση για να αναπτύσσει θερμοκρασία έως και 45 βαθμών Κελσίου, ζεσταίνοντας τα πόδια, τα χέρια ή την πλάτη μας, ό,τι επιλέξουμε να καλύψουμε με αυτήν, ενώ καθόμαστε στον υπολογιστή για δουλειά, για να δούμε μια ταινία ή απλώς να χαζέψουμε στο Facebook! Τροφοδοτείται μέσω 2 θυρών USB (έχει αρκετά μεγάλες απαιτήσεις, οπότε θα καταναλώσει γρήγορα τη μπαταρία του laptop σας) ή μίας θύρας στο “low” mode και το καλώδιό της έχει μήκος 1,2 μέτρα ώστε να μη σας περιορίζει.

    41bOU9cxpgL

    Ιδανική για το σπίτι αλλά και για το γραφείο, ώστε να μη κρυώσετε καθόλου αυτό το χειμώνα, τις ώρες που θα περάσετε μπροστά στην οθόνη! Μπορείτε να τη βρείτε στο Amazon.com.

     — Η κατηγορία XMAS 2014 του digitalife.gr περιλαμβάνει gadgets και λοιπά θέματα και αφιερώματα με αφορμή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Περισσότερα ωστόσο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας μπορείτε να βρίσκετε στο θεματικό χριστουγεννιάτικο site της Smart Press www.xmaslife.gr. —

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles