20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το φορητό USB FM ραδιόφωνο είναι το τέλειο δώρο για τα Χριστουγέννα

    Αν ψάχνετε ένα σχετικά οικονομικό αλλά και πολύ πρακτικό δώρο για τα Χριστούγεννα, μόλις το βρήκατε! Το φορητό FM radio που βλέπετε διαθέτει USB θύρα για να αναπαράγει μουσική μέσω stick, αλλά και υποδοχή microSD αν χρησιμοποιείτε κάρτες μνήμης για τη μεταφορά των αγαπημένων σας τραγουδιών.

    usb fm radio (1) usb fm radio (3)

    Φυσικά διατίθεται σε εορταστικό, κόκκινο χρώμα και μπορεί να λειτουργήσει σαν τυπικό FM radio με εξαιρετική λήψη και πολύ καλή απόδοση από το ηχείο του, ενώ διαθέτει LCD οθόνη για την προβολή των κομματιών, των σταθμών και της κατάστασης της μπαταρίας. Η τελευταία έχει χωρητικότητα 1000mAh και είναι αφαιρούμενη και επαναφορτιζόμενη, χαρίζοντας στο ραδιόφωνο αυτονομία όχι ωρών αλλά...ημερών!

    usb fm radio (3)

    Τέλος, διαθέτει υποδοχή για ακουστικά αν θέλετε να είστε διακριτικοί, ενώ η φόρτιση γίνεται μέσω miniUSB θύρας με το παρεχόμενο καλώδιο στη συσκευασία.

    usb fm radio (4)

    Θα το βρείτε στο www.smartkit.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles