16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Το αξεσουάρ που μετατρέπει το iPhone σε Hi-Fi με ενισχυτή

    Το iPhone έχει ήδη πολύ καλή ποιότητα ήχου, αλλά μπορεί να γίνει καλύτερη και δυνατότερη. Αυτό το… «μικρό θαύμα» μπορεί να επιτευχθεί με το αξεσουάρ VAMP της εταιρείας V-Mod. Είναι μία θήκη για το iPhone η οποία ενσωματώνει έναν ενισχυτή 150mW x2, παρακάμπτοντας το output ήχου του κινητού, μετατρέποντας το ψηφιακό σήμα σε αναλογικό.

    Έτσι μπορείτε να απολαύσετε δυνατό και ποιοτικό ήχο ακόμα και με μεγάλα ακουστικά. Μάλιστα η συσκευή διαθέτει και ένα αναλογικό ποτενσιόμετρο για τον έλεγχο της έντασης, αντικαθιστώντας τα πλαϊνά πλήκτρα. Επίσης διαθέτει και ένα διακόπτη για χαμηλό / υψηλό gain, ακόμα και έξοδο ήχου για καλώδιο οπτικής ίνας.

    Η συσκευή έχει φτιαχτεί από ανθεκτικό μέταλλο που χρησιμοποιείται στην κατασκευή αεροσκαφών, και ενσωματώνει μία μπαταρία 2200 mAh, η οποία προσφέρει αυτονομία 8 ωρών. Αφήσαμε όμως το καλύτερο για το τέλος. Η τιμή του συγκεκριμένου αξεσουάρ είναι 520 ευρώ. Μάλιστα, 40 από αυτά τα ευρώ, θα διατεθούν στη χρηματοδότηση του ιδρύματος InTheLoop, που ασχολείται με ασφαλείς εφαρμογές του ήχου.

    Πηγή : Engadget

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles