19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    VAIO, Toshiba και Fujitsu έτοιμες να συμμαχήσουν δημιουργώντας ένα γίγαντα στο χώρο των PCs!

    Δημοσίευμα του Bloomberg News σημειώνει πως η VAIO, η οποία να θυμίσουμε ότι δεν ανήκει πλέον στη Sony, σκέφτεται να “συμμαχήσει” με Toshiba και Fujitsu, δημιουργώντας έναν άκρως ανταγωνιστικό γίγαντα στο χώρο των PCs.

    vaio

    Η εταιρεία που θα προκύψει θα μπορούσε να αποτελέσει ανταγωνιστή της NEC Lenovo, του μεγαλύτερου “παίκτη” της αγοράς στην Ιαπωνία. Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες από σχετικά προϊόντα που μπορεί να ετοιμάζει η “συμμαχία”, ωστόσο, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο CEO της Japan Industrial Partners, της εταιρείας πίσω από το brand VAIO, Hidemi Moue, το deal αναμένεται να ανακοινωθεί έως τα τέλη Μαρτίου.

    Οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ VAIO, Toshiba και Fujitsu θα επιβεβαιώσει περαιτέρω την τάση ενοποίησης εταιρειών που υπάρει το τελευταίο διάστημα στη βιομηχανία των PC. Ακόμη και οι κορυφαίοι παίκτες της αγοράς δυσκολεύονται σε μία περίοδο που οι πωλήσεις πέφτουν, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να πείσουν τους καταναλωτές για νέες αγορές, ενώ δεν είναι τυχαία φυσικά και η κίνηση της Microsoft να διαθέσει ως δωρεάν upgrade τα Windows 10.

    Η ενοποίηση των δραστηριοτήτων VAIO, Toshiba και Fujitsu στο χώρο των PCs αναμένεται να φέρει εξοικονόμηση χρημάτων στο χώρο της ανάπτυξης και της παραγωγής και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τους “καρπούς” της, εφόσον επιβεβαιωθεί, μέσα στους ερχόμενους μήνες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles