18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Βάλε την στολή και νίκησε τους εχθρούς στο «Dash Masters»

    Μερικές φορές τα arcade παιχνίδια είναι ο καλύτερος τρόπος για να περνάς την ώρα και να χαλαρώνεις. Το κινητό είναι η καλύτερη επιλογή για τέτοιου είδους παιχνίδια, το έχουμε πάντα μαζί μας άλλωστε, ενώ υπάρχουν ένα σωρό απλά παιχνιδάκια διαθέσιμα στο Google Play Store και στο App Store. Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι και αυτό για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα, το οποίο είναι πολύ εύκολο να παιχτεί, ενώ μπορεί σε να κάνει να κολλήσεις μαζί του!

    dash masters

    Πολλοί από εσάς ίσως να έχετε παίξει το NinJump, ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι από τα Backflip Studios. Το σημερινό μας παιχνίδι ονομάζεται “Dash Masters”, και μας θυμίζει λίγο το NinJump, παρόλο που είναι αρκετά διαφορετικό. Για να παίξεις θα χρειαστεί να πατάς την οθόνη ώστε να κινείσαι πλάγια και μπροστά την ίδια στιγμή, όμως δεν είσαι ασφαλής στα πλάγια, γιατί βασικά πετάς.

    Έχεις στην πλάτη σου κάποιου είδους jetpack και μπορείς να πετάς καθώς μάχεσαι τους εχθρούς ώστε να εξελιχθεί το παιχνίδι. Μπορείς να κινείς το δάχτυλο σου προς τα πάνω ώστε να καταστρέφεις τους εχθρούς σου, ή μπορείς να πάρεις ένα από τα πολλά όπλα που θα κάνουν την δουλειά αντί για σένα. Υπάρχουν πάρα πολλά είδη εχθρών διαθέσιμοι στο παιχνίδι, καθώς και πολλά είδη όπλων. Μπορείς επίσης να επεξεργαστείς τον χαρακτήρα σου πριν ξεκινήσει η πίστα, ενώ το παιχνίδι περιλαμβάνει μια πολύ καλή ιστορία επιστημονικής φαντασίας που το κάνει καθηλωτικό.

    Μπορείς να το κατεβάσεις από το Google Play Store ή το App Store.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles